Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Uyduruk Bir Penaltı Ve Mağlubiyet!

Uyduruk Bir Penaltı Ve Mağlubiyet!

SPOR 22.10.2023 22:37:00 0
Uyduruk Bir Penaltı Ve Mağlubiyet!

2. Lig Kırmızı Grubun derbi maçında deplasmanda lider Amedspor ile karşılaşan Ispartaspor, uydurma bir penaltı ile sahadan mağlup ayrıldı. Yeşil – Pembeli ekip maçta sezonun en iyi futbolunu oynarken beraberliği yakalamasına rağmen verilen bir penaltı ile sahadan yenilgiyle ayrılmak zorunda kaldı. 

 

(NOT: Medya32.com’un Spor Haberlerini Lütfen Futboldan Anlayan ve Dürüstçe Düşünebilenler Okusun) 

 

Bu sezon kendisinden beklenenin üzerinde bir performans sergileyen ve haftalardır grup ikincisi olarak yoluna emin adımlarla devam eden Ispartaspor bugün ligin 10. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Amedspor’a 2 - 1 mağlup oldu.

HAKEMİN UYDURMA 

PENALTISI İLE MAĞLUP OLDU 

Bugün Diyarbakır Stadında oynanan maçı 20 bine yakın Amedspor taraftarı izledi. 90 dakika boyunca rakibi ile başa baş ve zaman zaman da üstün bir futbol ortaya koyan Ispartaspor, 28. Dakikada Gökhan Alsan’ın golüyle 1 – 0 geriye düştü. Bu golden sonra sahada daha fazla oyuna ağırlığını koyan Yeşil- Pembeli ekip ilk yarıda gol atamayınca ilk yarı 1 – 0 Amedspor’un galibiyetiyle sonuçlandı. İkinci yarıya adeta golle başlayan Ispartaspor, maçın 50. Dakikasında Caner Koca’nın golü ile beraberliği sağladı: 1 – 1. 

Ispartaspor, gol için rakip kaleye yüklendiği dakikalarda kontratakla gelen rakibin ataklarını engellemeye çalıştı. Bu ataklardan birisi olan 82. Dakikada rakip takım futbolcusuna hafif dokunmasıyla rakibin kendini yerden yere atması numarasını yiyen hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Gökhan Alsan durumu 2 – 1 yaptı. Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve Ispartaspor, zorlu Amedspor maçından 2 - 1'lık mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı. 

KAÇAN 3 PUANA YAZIK OLDU 

YENİLDİ AMA EZİLMEDİ 

Ispartaspor bugünkü Amedspor maçında rakibi ile başa baş hatta bazı dakikalarda üstün bir oyun ortaya koydu. Ancak, Yeşil – Pembeli ekip, bulduğu net gol pozisyonlarından sadece birini değerlendirebildi. Buna bir de hakemin uyduruk penaltısı eklenince sahadan yenilgiyle ayrıldı ve bu durumda kazanılamayan 3 puana ve ortaya güzel bir oyun koyan takıma yazık oldu. Ispartapor bugünkü maçta yenildi ama ezilmedi. 

3. SIRAYA DÜŞTÜ 

Yeşil – Pembeli ekip bu mağlubiyetle grupta 2. Sıradan 3. Sıraya gerilerken, rakibi Amedspor ise 25 puana yükseldi ve Ispartaspor ile arasındaki puan farkını 4’e yükseldi. 

KARAMANSPOR FK GELİYOR

Ispartaspor, önümüzdeki hafta yani ligin 11. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Karamanspor FK’yı ağırlayacak.

2. LİG KIRMIZI GRUPTA 10. HAFTA SONUÇLARI:

İskenderunspor – 24 Erzincanspor: 1 – 4

Düzcespor – İnegölspor: 2 – 3 

68 Aksarayspor – Fethiyespor: 1 – 2 

Denizlispor – Iğdırspor FK: 0 – 2 

Beld. Derincespor – Arnavutköy: 1 – 1 

Sarıyer – Kastamonuspor: 1 – 1 

Uşakspor – Etimesgut Beld. 0 – 1 

Amedspor – Ispartaspor: 2 – 1 

Menemenspor – Somaspor: 0 – 0 

 


Anahtar Kelimeler: Uyduruk Penaltı Mağlubiyet!
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °