Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Üst geçitte Asansörün yeri Var kendisi YOK!

Üst geçitte Asansörün yeri Var kendisi YOK!

ISPARTA 27.08.2019 15:06:00 0
Üst geçitte  
Asansörün yeri 
Var kendisi 
YOK!
Anadolu Mahallesi Çevre Yolu üzerinde yeni yapılan Üst Geçitte asansör yeri var ancak asansörün kendisi yok. Vatandaşlar, söz konusu yere en kısa zamanda asansörün yapılmasını istiyor.
 
240 bin kişinin yaşadığı Isparta merkezde henüz asansörlü üst geçit yok. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesiyle birlikte bu konuda ilk ciddi adım Eğirdir yolu üzeri Şehir Hastanesi önündeki yola asansörlü üst geçit yapılacak. Bu konuda ihale de yapılmış durumda.
ASANSÖRÜN YERİ VAR
AMA KENDİSİ YOK!
Ancak, şehrin diğer mevkilerindeki tüm asansörler asansörsüz. Karayolları tarafından Çevre Yolunun Anadolu Mahallesi kısmına yapılan üst geçitte asansör için çelik konsirüksiyon yapılmış fakat içine asansör konulmamış. Vatandaşlar ise, yeri ve yapısı tamamlanan yere acilen asansör konulmasını talep ediyor.
ENGELLİLER, YAŞLILAR, HASTA
VE ÇOCUKLAR SIKINTI YAŞIYOR
Asansörü olmayan üst geçitler ise;  engelli, yaşlı, hasta ve çocuklu aile için uygun değil. Bu nedenle o bölgede; Engellisinden yaşlısına, hastasından çocuğuna kadar hepsinin talebi aynı. Mahalleli yaklaşık bir yıl önce yapılmış olan üst geçide bir asansör ya da yürüyen merdiven yapılmasını istiyor.
 
 
 
 

Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °