Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Üniversite Öğrencilerinden Uygulamalı Eğitim; Belediye Meclis Toplantısını Takip Ettiler

Üniversite Öğrencilerinden Uygulamalı Eğitim; Belediye Meclis Toplantısını Takip Ettiler

ISPARTA 4.03.2024 19:30:00 0
Üniversite Öğrencilerinden Uygulamalı Eğitim;  Belediye Meclis  Toplantısını Takip Ettiler

Süleyman Demirel Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 1. Sınıf öğrencilerinden 16 Öğrenci bugün gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantısına katılarak uygulamalı eğitim alarak tecrübe sahibi oldular. 

Isparta Belediye Meclisi, Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında toplandı. Belediye Meclisinin Mart ayı ilk toplantısında görüşülen 6 gündem ve 2 ek gündem olmak üzere toplam 8 madde oy birliği ile kabul edildi.

SDÜ’LÜ ÖĞRENCİLER 

MECLİS TOPLANTISINDA 

Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısı bugün meclis salonunda yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlık yaptı. Meclis açılış konuşmasının ardından gündem maddeleri seçildi. Başkan Başdeğirmen tarafından tek tek okunan gündem maddeleri oylamaya sunuldu. Maddeler kabul edilmesinin ardından komisyona havale edildi. Meclis toplantısına Süleyman Demirel Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 1. Sınıf öğrencileri de katılım sağladı.

İŞTE KOMİSYONLARA HAVALE 

EDİLEN GÜNDEM MADDELERİ 

İşte mecliste görüşülen maddeler; Belediye memurlarının ihtiyacı olan mevcut kadroların ihdas işlemleri, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ‘Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nin, zabıta, itfaiye, koruma, güvenlik görevlisi personellerinin aylık maktu fazla çalışma ücretlerinin güncellenmesi, Belediye Meclisi’nin 11.11.2022 gün ve 224 sayılı kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı revizyonunun uygulama imar planlarına göre revize edilmesi, İmar planı değişikliklerine yapılan itirazlar, imar planı değişikliği talepleri, BELMAŞ Şirketi sermaye arttırımı ve ‘Tarık Söyleyici’ isminin Fatih Spor Kompleksi’ne verilmesi görüşüldü.

BAŞDEĞİRMEN; “SİZİN EĞİTİMİNİZE YARARLI

OLABİLİYORSAK NE MUTLU BİZE” 

Meclis toplantısının ardından, öğrencilerin temsilcisi Servet, Başkan Başdeğirmen’e ve meclis üyelerine teşekkürlerini ileterek; “Biz, Süleyman Demirel Üniversitesi Uluslararası İlişkiler 1. Sınıf öğrencileri olarak, bugün burada sizinle bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Sizin de bildiğiniz gibi şu anda okuduğumuz bölüm; diplomasi, kamu, siyaset ve yönetim gibi birçok konuyla ortak ilerliyor. Biz de bugün bundan ötürü sizinleyiz. Bizim nazik isteğimizi kırmayıp, bizi burada ağırladığınız için çok teşekkür ederim” açıklamasında bulundu. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °