Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Uluborlu’nun Sevilen Yüzü Kemal Canyurt Ak Parti’den; İl Genel Meclisi Üyesi Adayı

Uluborlu’nun Sevilen Yüzü Kemal Canyurt Ak Parti’den; İl Genel Meclisi Üyesi Adayı

ISPARTA 23.02.2024 19:25:00 0
Uluborlu’nun Sevilen Yüzü Kemal Canyurt Ak Parti’den;  İl Genel  Meclisi  Üyesi Adayı

Listelerin Seçim Kuruluna verilmesi ile birlikte adaylar da kesinleşti. Uluborlu ilçesinde sevilen isimlerden Kemal Canyurt, Ak Parti’den Uluborlu İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olarak listede yer aldı. Canyurt; “Uluborlu’nun çözüm merkezi olmak, vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenmek için göreve hazırım” dedi. 

Ak Parti Uluborlu İl Genel Meclisi Adayı Kemal Canyurt, yaptıkları çalışma ve propagandalarla şimdiden seçimlerde iddialı olduğunu gösterdi. 

AK PARTİ ULUBORLU’DA

KEMAL CANYURT İDDİALI GELİYOR 

Ak Parti Uluborlu İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Kemal Canyurt, 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimlerin favorisinin kendileri olduğunu belirtti. Siyasetin ekip ve kadro işi olduğunu belirten Canyurt; “Bunu da Genel Başkanımız, Liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başaracağız” dedi. 

CANYURT; “ULUBORLU’MA VE ŞEHRİME 

HİZMET İÇİN GÖREVE TALİBİM” 

Ak Parti Uluborlu seçimlere hızlı girdi. Listelerin Seçim Kuruluna tesliminin ardından İl Genel Meclisi Üyesi adayı Kemal Canyurt, hiç vakit geçirmeden seçim çalışmalarına başladı. 

İl Genel Meclisi Üyesi adayı olarak başta ilçesi ve köyleri olmak üzere tüm Isparta’ya hizmet için yola çıktığını ifade eden Kemal Canyurt, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Gittiğim yerlerde vatandaşlarımızdan gerçekten büyük teveccühle karşılanıyoruz. Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Uluborlulu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

“AK PARTİ DEMEK 

HİZMET DEMEKTİR” 

İnanıyorum ki bu seçimlerde de yanımızda olacaklar. Siyaset bir ekip ve kadro işidir. Başta medarı iftiharımız, Liderimiz ve sayın Büyüğümüz Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, sayın Milletvekillerimizin ve hükümetimizin destekleriyle ekip olarak ilçemizin beklediği hizmetleri birer birer gerçekleştireceğiz. Çünkü, Ak Parti demek hizmet demektir. Bu noktada bizim vatandaşımıza inancımız ve güvenimiz tamdır” dedi.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °