Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Ülkeyi Ateşe Veren Teröristlerin Sütçüler Ve Kovada’dan Sonra Hedefinde Buranın Olduğu İddia Ediliyor; Kızıldağ’a Dikkat!

Ülkeyi Ateşe Veren Teröristlerin Sütçüler Ve Kovada’dan Sonra Hedefinde Buranın Olduğu İddia Ediliyor; Kızıldağ’a Dikkat!

ISPARTA 4.08.2021 07:21:00 0
Ülkeyi Ateşe Veren Teröristlerin Sütçüler Ve Kovada’dan Sonra Hedefinde Buranın Olduğu İddia Ediliyor; 
Kızıldağ’a 
Dikkat!
Isparta’nın Ş. Karaağaç ilçesinde bulunan; mavi ladin, sedir ve ıhlamur ağaçlarından oluşan ‘Türkiye’nin Oksijen Deposu’ olarak bilinen; Astım, bronşit hastaları ve nefes darlığı çekenlerin tedavi olmak için akın ettiği Kızıldağ Milli Parkı tehlike altında! Milli Parka giriş ve çıkışların acilen durdurulması veya tüm giriş ve çıkışların emniyet güçlerince kontrol altına alınması isteniyor.
 
VAHİM İDDİA! ACİLEN ÖNLEM ALINMALI
Ülkeyi ateşe veren Isparta’da da PKK terör örgütünün önceki gün yaktığı Sütçüler Çandır Köyünden sonra dün akşam 21.00 sıralarında da Eğirdir Kovada Milli Parkını da ateşe vermesi tüm gözleri Ş. Karaağaç ilçesindeki Kızıldağ Milli Parkına çevirdi. Zira, ülkeyi ateşe veren teröristlerin Sütçüler ve Kovada’dan sonra hedefinde buranın olduğu iddia ediliyor.
TÜRKİYE’NİN ‘OKSİJEN DEPOSU’
ORMAN YANGINI TEHDİDİ ALTINDA!
Isparta’nın Ş. Karaağaç ilçesinde bulunan; mavi ladin, sedir ıhlamur ağaçlarıdan oluşan ‘Türkiye’nin Oksijen Deposu’ olarak bilinen ve Astım, bronşit hastaları ve nefes darlığı çekenlerin tedavi olmak için akın ettiği Kızıldağ Milli Parkı tehlike altında! Milli Parka giriş ve çıkışların acilen durdurulması veya tüm giriş ve çıkışların emniyet güçlerince kontrol altına alınması isteniyor.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °