Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Ufka Yolculuk 10. Bilgi Ve Kültür Yarışmalarının; Ödül Töreni Yapıldı

Ufka Yolculuk 10. Bilgi Ve Kültür Yarışmalarının; Ödül Töreni Yapıldı

ISPARTA 27.08.2022 08:36:00 0
Ufka Yolculuk 10. Bilgi Ve Kültür Yarışmalarının; 
Ödül 
Töreni 
Yapıldı
Ufka Yolculuk Derneğinin, bu yıl Sağlıklı Düşünmek temasıyla 4 farklı kategoride gerçekleştirildi Bilgi ve Kültür Yarışmalarının ödül töreni yapıldı. Törende dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
 
YARIŞMANIN BU YILKİ
TEMASI ‘SAĞLIKLI DÜŞÜNMEK’
Dün İl Kültür Müdürlüğünün toplantı salonunda gerçekleştirilen 10. Ufka Yolculuk ödül törenine; Isparta Milletvekili Mehmet Gökgöz’ün  ve Isparta İl Müdürlerinin katıldığı toplantı da, Gülistan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği başkanı Mustafa Ulusoy toplantı da yaptığı konuşmada, Paydaş ortağı olduğumuz Server Yaşam Vakfının bünyesinde gerçekleştirilen 2013 yılından bu yana  “Herkesin Kazandığı Yarışma” sloganı ile çıkılan bu yolda, her yıl farklı konularda gerçekleştirilen ve son olarak bu yıl da “Sağlıklı Düşünmek” temalı konu ile düzenlenmiştir.
YARIŞMA 4 FARKLI
KATEGORİDE YAPILDI
Ufka yolculuk bilgi ve kültür yarışmalarının amacı; doğru inancı, doğru düşünceyi öğreten, güvenilir eserlerin okunmasını sağlamak, okuma alışkanlığını geliştirmek, sağduyulu yaşam bakış açısıyla okuyan düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlamaktır.
Her yıl farklı konularda gerçekleştirilen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları, bu yıl Sağlıklı Düşünmek temasıyla 4 farklı kategoride gerçekleştirildi. İyi-kötü, doğru-yanlış her türlü bilginin kolaylıkla yayıldığı bir dönemde bilginin, özellikle de tasarlanmış bilginin, artış hızını ve topluma etkilerini gören Ufka Yolculuk ekibi, sağlıklı düşünme konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir açıklamalarında bulundu.
ÖDÜLLERİNİ ALDILAR…
Toplantı da 10.Ufka yolculuk yarışmasında dereceye giren katılımcılara çeşitli kategorilerde toplam olarak 23 bin 650 lira ödül dağıtılmıştır. Geniş bir katılımın olduğu ödül töreni ödül dağıtımıyla sona erdi.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °