Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Uçak seferlerinin günde 2’ye çıkarılmasını istedi

Uçak seferlerinin günde 2’ye çıkarılmasını istedi

ISPARTA 25.03.2019 08:09:00 0
Uçak seferlerinin günde 2’ye çıkarılmasını istedi
ITSO Başkan Vekili Tutar, Isparta-İstanbul arası tarifeli seferlerin günde 2’ye çıkarılması için Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’dan destek istedi. Tutar, “Böylece Isparta hem turizm hem de ticaret açısından daha fazla ziyaretçi alacaktır” dedi.
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş insanlarıyla bir araya geldi. ITSO Başkan Vekili Tutar, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’dan, Isparta-İstanbul uçak seferlerinin günde 2’ye çıkarılması için destek istedi. Tutar, “İlimiz ulaşım açısından da çok önemli bir potansiyele sahiptir. En önemlisi dünya standartlarında bir havalimanımız mevcut. Ancak biz bu potansiyeli tam anlamıyla değerlendiremiyoruz. İstanbul-Isparta arası seferlerin günde 1 kez yapılmasının yetersiz olduğunu düşünüyoruz. Sayın Valimiz ve Milletvekillerimizle ile uçak sefer sayısının artırılmasıyla ilgili çalışma yapıyoruz, sizin de desteğinizle İstanbul- Isparta uçak seferlerinin karşılıklı olarak günde ikiye çıkarılmasını talep ediyoruz.  Böylece Isparta hem turizm hem de ticaret açısından daha fazla ziyaretçi alacaktır.
Bunun yanı sıra ilimiz Antalya Limanına 1.5 saat, Burdur’a 15 dakika mesafededir. Isparta aslında her yönden şanslı bir il. Bizim yapmamız gereken değerlerimizi daha fazla tanıtmak ve pazarlamasını yapmaktır” dedi.
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °