Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

TURSAB Mensupları Eğirdir'e Geldi; Isparta Önümüzdeki Yıl Turist Kaynayacak

TURSAB Mensupları Eğirdir'e Geldi; Isparta Önümüzdeki Yıl Turist Kaynayacak

ISPARTA 16.12.2021 11:11:00 0
TURSAB Mensupları Eğirdir
TURSAB - Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Akdeniz Bölge Temsil Kurulu ve Isparta Kültür Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle Isparta bölgesinin turizmde ivme kaydetmesi amacıyla kültür turu yapan seyahat acentalarına bu destinasyonların tanıtımı için 11-12 Aralık tarihlerinde Isparta info turu düzenlendi.
 
Tursab’a bağlı Antalya’dan 29 (seyahat acentası) kişi ile tanıtım gezisi gerçekleşti. Isparta İl Kültür Turizm Müdürü Ali Göçer, Müdür Yardımcısı Osman Çot ve Enformasyon Memuru Fatih Bilgiç bizzat tura iştirak ederek seyahat acentalarına ev sahipliği yaptı. Davraz Otelinde düzenlenen yemekli toplantıda Isparta İl Kültür Turizm Müdürü Ali Göçer, yaptığı konuşmada bölgenin tanıtımı ve turistlerin kazanımı için acentalarımızın katkısının büyük olacağını vurguladı.
 
Tursab Akdeniz BTK Başkanı Ferit Turgut ise yaptığı açıklamada 'Özellikle pandemi döneminde Davraz’ı açık tutarak seyahat acentalarına destek olan Isparta Valiliğine teşekkür etti. Destinasyon tanıtımının ürün pazarlamada önemli olduğuna dikkat çekmiş bölgeye her türlü desteği vereceklerini kaydetti. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ise ilk olarak misafirleri makamında ağırlayarak sonra geziye iştirak ederek acentacılarımıza Eğirdir’e yaptıkları yatırımları anlattı. İlk turistik bölgelerden biri olan Eğirdir’in tekrar turistle dolması için acentalarımızın desteğine dikkat çekildi.
 
Acentacılar gezi esnasında turistin ihtiyacı olan ve turistik üründe önemli olan noktaları kurum yöneticileriyle ve belediye başkanı ile paylaştılar. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ün seyehat acenteleri temsilcileriyle yakından ilgilenmesi ve ilçeyi tanıtması misafirperverlik örneği göstermesi misafirleri oldukça memnun etti. Başkan Veli Gök Eğirdir Elmasınıda hediye etmeyi ihmal etmedi. Programlarına kaydetmek adına yerinde detaylı inceleme yapan ve gerekli iletişim bilgilerini temin eden seyahat acentaları tur programından çok memnun kalarak çok olumlu izlenimlerle geziyi tamamladılar.
 
Tursab yetkilileri Kurum Müdürlerine teşekkürlerini sunarak Isparta’dan ayrıldılar. İnfo gezisi Davraz Kayak Merkezi, İslamköy Demokrasi Müzesi, Yalvaç Müzesi, Pisidia Antiokheia Antik Kenti, Eğirdir Kalesi ve Seyir Terası, Dündar bey Medresesi, Hızırbey Camii, Can Ada, Yeşil Ada, Kovada Gölü Milli Parkı ve Yazılı Kanyon Tabiat Parkı’nı içine alan bir program ile tamamlandı.

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °