Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Türkmen komutanın tedavisini Başkan Günaydın yaptıracak

Suriye’nin Bayırbucak bölgesindeki hava saldırılarında ağır yaralanan ve tedavi için Isparta’ya gelen Şehitler Tümeni Komutanı Halid Şireki,Belediye Başkanı Günaydın’ın himayesinde tedavi olacak.

ISPARTA 6.09.2016 12:21:00 0
Türkmen komutanın tedavisini Başkan Günaydın yaptıracak
Suriye’nin Bayır Bucak bölgesinde Esad rejimine karşı savaşan Türkmen birliklerinden Şehitler Tümeni Komutanı Halid Şireki ve askeri Hayyam Şireki ile Güney Hilali Yardımlaşma Derneği Genel Sekreteri Muhammet Usta, daha önce defalarca kendilerine yardım eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ettiler.
 
            Suriye’nin Bayır Bucak bölgesine daha önce gıda, giyim ve içecek yardımı yapan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a bölgeden ziyaretçiler gelmeye devam ediyor. Başkan Günaydın’ın bu bölgeden gelen son ziyaretçileri Türkmen birliklerinden Şehitler Tümeni Komutanı Halid Şireki ve askeri Hayyam Şireki ile Güney Hilali Yardımlaşma Derneği Genel Sekreteri Muhammet Usta oldu. Hava saldırılarında ağır yaralanan ve tedavi için Isparta’ya gelen Şehitler Tümeni Komutanı Halid Şireki, Başkan Günaydın’ın himayesinde tedavi olacak.
 
            Güney Hilali Yardımlaşma Derneği Genel Sekreteri Muhammet Usta, Isparta’nın ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın hem maddi hem de manevi olarak her daim yanlarında gördüklerini belirterek, Suriye’de halen devam eden savaşla ilgili bilgiler aktardı.
 
            Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da konuşmasında, “Türkmen kardeşlerimiz sağlık sorunları nedeniyle Isparta’ya kadar gelmek zorunda kalmışlar. Her gelen Türkmen kardeşimizle sık sık cephe durumundan iç duruma kadar her konuda bilgi alıyorum. Bu bilgiler ışığında da elimizden gelen bir şey varsa bunları derhal yerine getiriyoruz. Komutanımızın vücudundaki şarapnel parçalarının çıkarılması için tedavisi ile ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Türkmen kardeşlerimize yardımlarımız da bundan sonra da artarak devam edecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °