Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Türkiye Taekwondo Federayonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin’den; Başkan Veli Gök’e Ziyaret

Türkiye Taekwondo Federayonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin’den; Başkan Veli Gök’e Ziyaret

İLÇE HABERLERİ 19.12.2022 21:52:00 0
Türkiye Taekwondo Federayonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin’den;  Başkan Veli Gök’e Ziyaret

Isparta’da devam eden Kulüpler Taekwondo Şampiyonasına 4000’e yakın sporcu, 53 il ve 609 kulübün katılımı ile devam ediyor. 

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret eden ve Eğirdir İlçesinde konuşan Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Taekwondo Federayonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin; ‘Isparta’da son bir haftadır devam eden Türkiye Poumse Şampiyonasıyla başlayıp kulüpler şampiyonasıyla devam eden büyük bir organizasyonun içindeyiz. Yılların oranına baktığımız zaman Türkiye’nin en büyük katılım sağlanan organizasyon diyebiliriz. Bu açıdan Isparta Valimize, Belediye Başkanımıza, Gençlik Spor İl Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Dört binin üzerinde sporcu şu anda burada hiçbir barınma sorunları yok, çok büyük bir ilgi alaka var, çok büyük bir rahatlık var, sağolsunlar bir spor şehri gibi Isparta bugünde Eğirdir’deyiz. 

Eğirdir’de Belediye Başkanımız Veli Gök’ün misafiriyiz. Onlarında geçmişten bugüne sportif anlamda organizasyonları oldu. Bundan sonra yapılabilecek güzel Eğirdir’in, muhteşem Eğirdir’in yapılabilecek organizasyonlar hakkkında kendisi ile görüş alış verişinde bulunduk. İnşallah burada da Eğirdir’de güzel bir planlama ile iyi bir maç trafiği yapmak istiyoruz, hedefimiz o, sayın Belediye Başkanımızın ve İl Müdürümüzün desteğiyle. Ben şimdiden kendilerine çok teşekkür ediyorum. Federasyonumuz fahri bir kuruluş ama 700 bin lisanslı sporcumuz var, aileler ile birlikte baktığımız zaman 3-4 milyonluk bir kitleye ulaşıyoruz. Sadece sporcu yetiştirmiyoruz, iyi vatandaş noktasında çocukları eğitmeye çalışıyoruz. 

Sayın Cumhurbaşkanımızdan, değerli spor bakanımızdan çok büyük destek alıyoruz. Bu noktada hizmetlere beraberce katkıda bulunacağız.’ dedi. Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen; ‘Ev sahibi olarak sayın Federasyon Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Türkiye’de bir çok ilin yapmak istediği buna talip olduğu bir organizasyon, hatta 2 şampiyona 11 Aralık’tan 18 Aralığa kadar hem poumse, hem kulüpler şampiyonasını icra ettik. Bu anlamda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Onların bu katkılarıyla destekleriyle sayın başkanımızın da belirttiği gibi Isparta bir spor şehri oldu. Bizde elimizden geldiği kadar, işbirliği içerisinde barınma, beslenme anlamında sporcularımıza gerekli katkı ve desteği sağladık. Eğirdir Belediye Başkanımız her konuda sporun içerisinde, her konuda bizlere en iyi şekilde destek ve yardımlarını bizden esirgemiyor. Tabi Eğirdir’in bir özelliği de Isparta’nın Turizme açılan kapısı bana göre gölün güzelliği bizim gelen misafirlerde burayı görmüşler gelen ziyaret edenler bunlar tabiki bizim için turizm elçisi olacaklar.’ Dedi. 

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ise yaptığı açıklamada; ‘Son bir haftada Isparta’da Türkiye Taekwondo Federasyonu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz işbirliği ve çeşitli paydaşlarla yürüttüğü şampiyona güzel bir müsabaka oldu. Biz Türkiye Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulumuza, Gençlik Spor İl Müdürümüze Türk sporuna sağladıkları bu katkı ve destekten dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve destek veriyoruz. İlçemizde de bu tür organizasyonların yapılabilmesi için bir görüş alış verişinde bulunduk. Önümüzdeki günlerde Eğirdir’de bu tür sporların ve müsabakaların yapılabilmesi konusunda elimizden gelen gayreti hep beraber gösteririz.’ İfadelerinde bulundu. Eğirdir Belediyesi Taekwondo ve Kick Boks Antrenörü Kadir Eken Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin ve Yönetimine ilçede gerçekleşen faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Karşılıklı plaket ve hediyelerin takdiminin ardından Başkan Veli GÖK Federasyon Başkanı ve beraberindeki heyeti Akpınar Seyir Terasında misafir etti.


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °