Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Önemli Açıklama; İleri Bir Tarihe Ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Önemli Açıklama; İleri Bir Tarihe Ertelendi

SPOR 6.02.2023 20:26:00 0
Türkiye Futbol Federasyonu

Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklama ile Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve birçok kentte etkili olan deprem felaketinden dolayı içinde Ispartaspor’un da bulunduğu 2. Ligdeki Çarşamba günü oynanacak tüm maçların ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi. 

MAÇ İLERİ BİR

TARİHE ERTELENDİ 

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklama şöyle; “Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen deprem sonucu can kayıplarımızın, yaralıların olması ve devam eden arama kurtarma çalışmaları nedeniyle; 6 Şubat Pazartesi (bugün) Spor Toto Süper Lig'de HangiKredi Ümraniyespor - Adana Demirspor A.Ş., Fenerbahçe A.Ş. - Arabam.com Konyaspor, Bitexen Giresunspor - Yukatel Kayserispor, Spor Toto 1. Lig'de Eyüpspor - Bodrumspor A.Ş. karşılaşmaları ile TFF 2. Lig'de 8 Şubat Çarşamba günü oynanması planlanan tüm müsabakalar ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Kamuoyunun bilgilerine sunarız” denildi. 

BAYBURT ÖZEL 

İDARESPOR İLE 

OYNAYACAKTI

Bilindiği gibi, Ispartaspor eğer maç ertelenmeseydi 8 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Bayburt İl Özel İdarespor takımıyla karşı karşıya gelecekti. Bu maç için Trabzon’a kadar giden takım erteleme kararının ardından Isparta’ya dönüşe geçti. 

 

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °