Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Türkiye Beyazay Derneği’nde; Sevilen Başkan Geri Döndü

Türkiye Beyazay Derneği’nde; Sevilen Başkan Geri Döndü

ISPARTA 27.09.2021 07:11:00 0
Türkiye Beyazay Derneği’nde; 
Sevilen
Başkan 
Geri Döndü
Türkiye Beyazay Derneğinin İstanbul’da yapılan 13. Olağan Genel Kurulunda daha önce Derneğin Genel Başkanlığını yapmış olan Lokman Ayva tekrar Genel Başkanlık görevine seçildi.
 
Türkiye genelinde 81 ilde Şubesi bulunan Beyazay Derneğinin 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 – 26 Eylül tarihlerinde İstanbul Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde gerçekleştirildi.
GENEL BAŞKAN LOKMAN
AYVA TEKRAR SEÇİLDİ
Üç yıl öncesine kadar Derneğin Genel Başkanlığını yapan ancak bir dönem görevinden ayrılan eski Başkan ve eski Milletvekili Lokman Ayva dünkü genel kurulda yapılan seçimler sonucunda tekrar Genel Başkanlık görevine seçildi.
AYDEMİR; “LOKMAN AYVA’NIN TEKRAR
GELMESİNDEN DOLAYI MUTLUYUZ”
Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir, Lokman Ayva’nın tekrar Genel Başkanlık görevine gelmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek; “Lokman Başkanımızla uzun yıllar birlikte çalışmıştık. Ancak, kendisi bir dönem görevi bıraktı. Bu ara dönemde Beyazay olarak iyi bir süreç geçirmedik. Nihayetinde sayın Genel Başkanımız Lokman Ayva, dün gerçekleştirilen genel kurulda tekrar Genel Başkanlık görevine geldi. Bu Beyazay Derneği Isparta Şubesi olarak bizi oldukça memnun etti. Çünkü, Lokman başkanımızı etkin çalışmaları kadar yaptığı esprilerini de özlemiştik. Kendisine hoş geldin diyor ve başarılar diliyoruz” dedi.
BEYAZAY DERNEĞİ 13. OLAĞAN GENEL KURULUNDAN GÖRÜNTÜLER;
 



 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °