Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi’nden; Vali Baruş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi’nden; Vali Baruş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 22.07.2022 12:22:00 0
Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi’nden; 
Vali Baruş’a
Hayırlı Olsun
Ziyareti
Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir ve Yönetim Kurulu, geçtiğimiz ay Isparta Valiliği görevine atanan Aydın Baruş’u makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.
 
Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir ve Yönetim Kurulu üyeleri Yunus Özler, Şeref Korkmaz, Ecir Tülcan, Halil Elitok ve diğer üyeler geçtiğimiz gün Vali Aydın Baruş’a ziyarette bulundular.
AYDEMİR; “YENİ
GÖREVİNİZ
HAYIRLI OLSUN”
Saat 10.00’da gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir geçtiğimiz ay Isparta Valiliği görevine atanan Aydın Baruş’a yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak, Beyazay olarak gerek Isparta gerek Türkiye genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali Baruş’a bilgiler verdi ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür etti. Ziyarette ayrıca, Beyazay Derneği Isparta Şubesi tarafından gerçekleştirilen proje ve çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.
VALİ BARUŞ; “BU NAZİK
ZİYARETİNİZ İÇİN
TEŞEKKÜR EDERİM”
Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aydın Baruş da ziyarette yaptığı konuşmasında, Beyazay Derneğinin engellilere hizmet eden bir dernek olduğunu ve yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek, çalışmalarında tüm Beyazay ailesine başarılar dileyerek bu konuda üzerlerine düşen bir durum olduğunda Isparta’mız adına yapmaya gayret edeceklerini söyledi.
BEYAZAY DERNEĞİ ISPARTA ŞUBESİ’NİN VALİ
AYDIN BARUŞ’A YAPTIĞI ZİYARETTEN GÖRÜNTÜLER:



 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °