Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Türk Kızılayı Isparta Şubesi; Aşure Dağıttı

Türk Kızılayı Isparta Şubesi; Aşure Dağıttı

ISPARTA 3.08.2023 22:38:00 0
Türk Kızılayı Isparta Şubesi;  Aşure Dağıttı

Türk Kızılayı Isparta Şubesi tarafından içinde bulunduğumuz Muharrem ayı dolayısıyla yaklaşık bin 200 kişiye Aşure ikram edildi. Şube Başkanı Ramazan Tamer Büyükçüpçü; “Farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. Bunun en güzel örneğini Muharrem ayında görüyoruz” dedi. 

Dün Isparta Kaymakkapı Meydanında gerçekleştirilen aşure dağıtımı sonrası, Türk Kızılayı Isparta Şubesi Başkanı Ramazan Tamer Büyükküpçü, Kızılay’ın yüce Türk Milletinin içinden çıkmış en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından birisi olduğunu söyledi. 

BÜYÜKKÜPÇÜ; “FARKLILIKLARIMIZ 

BİZİM ZENGİNLİĞİMİZDİR”

Türk Kızılay'ın her zaman yardıma muhtaç vatandaşların yardımına koştuğunu ifade eden Başkan Büyükküpçü; “Türk Kızılayı olarak zor günlerde olduğu gibi özel günlerde de tüm vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. Bu doğrultuda; Acısıyla tatlısıyla milletimizin 155 yıldır yanında olan Kızılay’ımız Aşure gününde yine üzerine düşeni yerine getirmek için yola düştü ve bugün bağışçılarının destekleri ve gönüllülerinin yardımları ile vatandaşlarımıza Aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. Bunun en güzel örneğini Muharrem ayında görüyoruz. Ben bütün vatandaşlarımızın Muharrem ayını kutluyorum. Aşure dağıtımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

VATANDAŞLAR; “TÜRK 

KIZILAYI’NA TEŞEKKÜR EDERİZ” 

Kaymakkapı Meydanında Türk Kızılayı Isparta Şubesi tarafından ikram edilen aşurelerden alan vatandaşlar ise böylesine anlamlı bir etkinlikten dolayı Türk Kızılayı Isparta Şubesine teşekkür ettiklerini vurguladılar. 

 

 

 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °