Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Türk Kadınlar Birliği 100.Kuruluş Yıldönümünü Başkent’te Kutladı

Türk Kadınlar Birliği 100.Kuruluş Yıldönümünü Başkent’te Kutladı

ISPARTA 22.04.2024 19:07:00 0
Türk Kadınlar Birliği 100.Kuruluş Yıldönümünü  Başkent’te Kutladı

Bu yıl 100. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan Türk Kadınlar Birliği’nin kuruluş yıldönümü etkinlikleri Ankara’da gerçekleştirildi. 

Türk Kadınlar Birliği Isparta Şubesi Başkanı Semiramis Zehra Karataş ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro katıldığı Ankara’daki etkinlikler iki gün sürdü. Etkinliklerin son derece güzel geçtiğini belirten TKB Isparta Şube Başkanı Karataş, Ankara ziyareti ile ilgili olarak şu bilgileri verdi:

“Birliğimizin 100. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerine katılmak üzere Yönetim olarak Ankara’ya gittik. Etkinlikler çerçevesinde ilk resmi tören 19 Nisan Cuma günü Anıtkabir’i ziyaret ederek Atamıza sevgimizi saygımızı ve minnet duygularımızı ifade ederek başladı. Atamıza her zamanki gibi yolundan ayrılmayacağımıza söz verdik. Daha sonra Genel Merkezimizde Tarihçi Yazar Sinan Meydan’ın ve Genel Başkanımızın konuşmacı olarak katıldığı panelde dermeğimizin tarihi anlatıldı. Aynı gün akşam Midas Otelde 100. Yıl pastamızı kestik ve müzik eşliğinde hep birlikte güzel bir gece yaşadık. Etkinliklerimizin ikinci günü olan 20 Nisan Cumartesi günü ise Derneğimizin ilk kurucularımızdan Şükufe Nihal’in adını taşıyan Anaokulunda Pendik ve Beşiktaş Şubesi tarafından yaptırılan iki Anasınıfı ve Genel Merkez tarafından yaptırılan Yemekhane ve bir drama sınıfının açılışı yapıldı. Eğitime katkılarımız devam edecek ve bağışçılara da minnettarız. 

Aynı gün Birliğimizin 100. Yıl etkinlikleri çerçevesinde 38. Genel Kurulumuzu da icra ettik. Görevlerini bırakan Şube Başkanlarına Genel Merkez tarafından onursal başkanlık ödülleri verildi, hepsine minnettarız. Genel Başkanımız Av. Sema Kendirci Uğurman oy birliği ile yeniden Genel Başkanlığa tekrar seçildi, hepimize hayırlı olsun. Kendisine yeni döneminde başarılar diliyoruz. Ben Türk Kadınlar Birliğimizin 100. Yıl etkinliklerine katılan tüm yol arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 100. Yılımız kutlu olsun, herkesin emeğine sağlık diyorum.”

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ’NDEN

ALİKÖY K.HACILAR ANAOKULUNDA

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİ

Bu arada Türk Kadınlar Birliği Isparta Şubesi tarafından 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 23 Nisan Salı günü saat 11.30 da Aliköy Küçük Hacılar Anaokulunda bir etkinlik düzenlenecek. Birlik Şube Başkanı Semiramis Zehra Karataş, etkinlikte öğrenci gösterilerinin yanı sıra yöresel ürün satışlarının gerçekleştirileceğini belirtti.


Cuma 20.4 ° / 10.1 °
Cumartesi 16.1 ° / 5.2 °
Pazar 13.4 ° / 6.3 °