Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Türk İş İl Temsilcisi Korkmaz; Sizlerin Başarılı Olmasını Canı Gönülden İstiyoruz

Türk İş İl Temsilcisi Korkmaz; Sizlerin Başarılı Olmasını Canı Gönülden İstiyoruz

ISPARTA 23.12.2023 11:23:00 0
Türk İş İl Temsilcisi Korkmaz;  Sizlerin Başarılı Olmasını  Canı Gönülden İstiyoruz

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, parti teşkilatıyla birlikte Türk-İş İl Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette Türk-İş İl Temsilcisi Osman Korkmaz “Gerçekten işçi arkadaşlarımız Türk-İş’e bağlı sendikaların üyeleri çalışanları olarak sizlerin başarılı olmasını ve o koltukta sizleri görmeyi canı gönülden istiyoruz” dedi. 

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, beraberinde İl Başkanı İbrahim Tekeli ve parti teşkilatıyla birlikte, Türk-İş’e bağlı sendikaların şube başkanlarını ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk-İş İl Temsilcisi Osman Korkmaz, “Sizleri yıllardır tanıyoruz. İlk ziyaretlerinizden birini bizlere yapmanız bizleri onurlandırdı gururlandırdı. Önceki süreçlerde de sizlerle bunları değerlendirdik. İnşallah sizleri belediye başkanı olarak görmek istiyoruz.  Sizlerle her türlü toplantı ve platformda sizlerle hem Türk-İş hem Tes-İş Şube Başkanı olarak sizlerle ne zaman iletişim kurmak istediysek her zaman kapınızı açtınız. Bizim belki sizlerden şahsi taleplerimiz olmadı ama çalışanlarımızın tabi ki talepleri oluyor. Bizlere hepsinde olumlu şekilde yardımcı oldunuz. Üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Gerçekten işçi arkadaşlarımız Türk-İş’e bağlı sendikaların üyeleri çalışanları olarak sizlerin başarılı olmasını ve o koltukta sizleri görmeyi canı gönülden istiyoruz” dedi. 

İŞÇİ KARDEŞLERİME GÜVENİYORUM

 İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, İYİ Belediyecilik döneminde, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde olmaya devam edeceklerini söyledi.  Tural “Sayın Başkanım bu güzel dilek ve temennileriniz için teşekkür ediyoruz. Türk-İş’le uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz. İnşallah ilimizde yerel seçimlerde vatandaşımız bizi belediye başkanlığına layık görürse birlikte çalışmaktan mutluluk duyarız. İşçi kesiminden uzak değiliz. Sivil toplum kuruluşlarıyla beraber çalışmamızdan dolayı yakın bir komşuluğumuz var. İşçinin alın teri kurumadan hakkını verecek kişilerdeniz. İşçiyi biz kardeşimiz olarak görüyoruz. İnşallah bu bağlamda desteklerinizi bekliyoruz. Hep birlikte ilimizde güzel hizmetleri birlikte yapmayı istiyoruz. Seçim öncesi hep ortak akıldan ortak paydaş olmaktan bahsediyoruz Seçimler bittikten sonra her şeyi ben bilirim diyorlar. Ama seçim zamanı ne diyorlar. Birlikte konuşacağız birlikte yürüyecek birlikte yöneteceğiz diyorlar. Ama seçim bittikten sonra sizin aklınız ermez biz biliriz diyorlar. Bu sefer biz onlara diyelim ki sizin aklınız ermez biz biliriz diyelim. İçinizden bir olarak sivil toplum örgütlerinde uzun yıllar görev yapmış hem Isparta’yı bilen bir kardeşiniz olarak, inşallah bu görevi vatandaşımız da bize verirse sizlerin desteğiyle hep birlikte güzel hizmetler yapmış oluruz. Hep birlikte ilimizde bambaşka siyaset üstü bir belediye başkanı çıkaralım. Sizlerden bunu bekliyoruz. En çok da işçi temsilcileri olarak sizlere güveniyoruz” dedi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ve iyi dilek temennileriyle son buldu. 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °