Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Türk Sağlık – Sen Şubesinden; Koronavirüs’ten Vefat Eden Sağlık Çalışanlarına Dua

Türk Sağlık – Sen Şubesinden; Koronavirüs’ten Vefat Eden Sağlık Çalışanlarına Dua

ISPARTA 3.09.2020 08:17:00 0
Türk Sağlık – Sen Şubesinden; 
Koronavirüs’ten
Vefat Eden Sağlık
Çalışanlarına Dua
Türk Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Mümtaz Kamil Durak ve üyeleri Koronavirüs sürecinde vefat eden sağlık çalışanları için dua edip, ruhlarına fatihe gönderdi.
 
Türk Sağlık – Sen Isparta Şubesi tarafından dün tüm ülke genelinde olduğu gibi eş zamanlı sağlık çalışanlarının sorunlarını içeren ‘Eylem’ gerçekleştirildi. Saat 18.00’de Halı Sarayı Kat:1 adresinde bulunan Türk Sağlık – Sen Isparta Şubesinin önünde gerçekleştirilen eyleme çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.
BAŞKAN DURAK; “PANDEMİ SÜRECİNDE ÇOK SAYIDA SAĞLIK ÇALIŞAMIZI YANİ MESLEKTAŞIMIZI KAYBETTİK”
Eylemde konuşan Türk Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mümtaz Kamil Durak, Sağlık çalışanlarının Covid – 19 pandemisi süresince olağanüstü bir çalışma ortaya koyduğunu belirterek; “Üzülerek söylemek istiyorum ki, bir çok meslektaşlarımız bu olağanüstü çalışma sürecinde Covid – 19’a yakalanarak hayatlarını kaybetmişlerdir. Şimdi sizlerin, vefat eden sağlık çalışanlarımız için duaya ve ardından ruhlarına birer fatiha göndermeye davet ediyorum” dedi.  
VEFAT EDEN SAĞLIK
ÇALIŞANLARI İÇİN DUA
Şube Başkanı Mümtaz Kamil Durak’ın daveti üzerine Türk Diyanet Vakıf - Sen Şube Başkanı Ahmet Yaşar tarafından dua edildi ve ardından hep birlikte fatiha suresi okunarak vefat eden sağlık çalışanlarının ruhlarına ithafta bulunuldu.


 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °