Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi Vefat Eden Eğitim Çalışanlarını Unutmadı; Kur’anı Kerim Tilaveti Ve Hatim

Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi Vefat Eden Eğitim Çalışanlarını Unutmadı; Kur’anı Kerim Tilaveti Ve Hatim

ISPARTA 10.02.2022 06:33:00 0
Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi Vefat Eden Eğitim Çalışanlarını Unutmadı; 
Kur’anı 
Kerim Tilaveti 
Ve Hatim
Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi ebediyete irtihal eden ve hayatını eğitime adamış tüm üyeleri ve eğitim çalışanları için Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Hatim Duası okuttu ve ikramlarda bulundu.
 
Gerçekleştirmiş oldukları Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Hatim Duası için ‘Allah Kabul Etsin İnşaallah’ dileklerinde bulunan Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi Başkanı Yahya Hakan Çelik, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ebediyete irtihal eden kıymetli üyelerimiz Mehmet Ekici, Numan Bayındır ile hayatını eğitime adamış tüm üyelerimiz ve eğitim çalışanlarımızın için Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi olarak Sendika binamızda Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Hatim Duası okutulmuş olup, akabinde ikramda bulunulmuştur. Yüce Rabbim hepsine rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah.
“PRGRAMA VEFAT EDEN
ÜYELERİMİZİN AİLELERİ DE KATILDI”
Kur'an-ı Kerim ve Duaları Türk Diyanet Vakıf-Sen Isparta Şube Başkanımız Mustafa Güngör ile Türk Diyanet Vakıf – Sen Isparta Şube eski Başkanımız Kadir Ali Kaya hocalarımız okumuştur. Programda Merhum Mehmet Ekici ile Merhum Numan Bayındır kardeşlerimizin aileleri de hazır bulunmuştur.
“SENDİKAMIZA, İL VE ÜLKE
EĞİTİMİNE BÜYÜK EMEK VERDİLER”
Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi olarak böyle etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecektir. Çünkü, insanlar gelip geçici, yaptıkları hizmetleri ise kalıcıdır. Şubemiz üyesi olup da ahirete irtihal eden değerli üyelerimiz de zamanında şubemiz, ilimiz ve ülkemiz eğitimi için emek vermiş, çalışmalar yapmışlardır. Kendilerini bir kez daha rahmetle anıyorum.
“KATILIMCILARIMIZA VE EMEĞİ
GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Bu vesile ile Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Hatim Duası programımıza katılım sağlayan Kamu – Sen İl Temsilcimize, Kamu – Sen’e bağlı Şube Başkanlarımıza, ve Yönetim Kurullarına, Türk Eğitim – Sen Isparta İl ve İlçe Yönetim Kurullarına, Okul Temsilcilerimize tüm üyelerimize ve tüm katılımcılara teşekkür eder saygılar sunarız. Organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °