Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi Kongresi Yarın; İki Aday Yarışacak

Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi Kongresi Yarın; İki Aday Yarışacak

ISPARTA 12.11.2021 15:32:00 0
Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi Kongresi Yarın;  
İki Aday
Yarışacak
Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi’nin 7. Olağan kongreyi 13 Kasım Cumartesi günü yani yarın gerçekleşecek. Mevcut Başkan Ali Balaban’ın aday olmadığı kongrede Zafer Erdal ve Yahya Hakan Çelik olmak üzere iki aday başkanlık için yarışacaklar.
 
Kısa adı Kamu – Sen olan Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası (Türk Eğitim – Sen) Isparta Şubesi Cumartesi günü sandık başına giderek yeni başkanını seçecek.
MEVCUT BAŞKAN ALİ BALABAN
ADAY OLMAYACAK
Söz konusu kongrede yıllardır bu görevi başarıyla yürüten mevcut Başkan görevi bırakacağından dolayı tekrar aday olmayacak. Bu doğrultuda, kongrede şuana kadar iki adayın olduğu öğrenildi. Buna göre; Gülkent Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Zafer Erdal ile Ş. Karaağaç Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Yahya Hakan Çelik yarınki kongrede başkan olabilmek için yarışacaklar.
KONGRE
ÖĞRETMENEVİNDE
Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi’nin 6. Olağan kongreyi 13 Kasım Cumartesi günü yani yarın Isparta Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek ve sata 10.00’da başlayacak.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °