Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi Başkanı Yahya Hakan Çelik; Barış Adalet Refah…

Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi Başkanı Yahya Hakan Çelik; Barış Adalet Refah…

ISPARTA 2.01.2022 17:28:00 0
Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi Başkanı Yahya Hakan Çelik; 
Barış
Adalet
Refah…
Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi Başkanı Yahya Hakan Çelik, 2021 yılının ülkemizde pandeminin açtığı derin yaraların ne yazık ki, her sınıftan çalışan insanın içine düşürüldüğü ekonomik dar boğazı daha da derinleştirdiğini belirterek; “2022’de tüm dünyada barışın sağlandığı, adaletin uygulandığı, mutlu ve refah bir yaşam diliyorum” dedi.
 
Öğretmen maaşlarının adeta asgari ücretle eşit hale geldiğini ve hatta bazı durumlarda geçtiğini ifade eden Türk Eğitim – Sen Isparta Şubesi Başkanı Yahya Hakan Çelik, yayınladığı yeni yıl mesajında önemli konulara değindi.
BAŞKAN ÇELİK; “EĞİTİM ÇALIŞANLARININ
SIKINTI YAŞADIĞI BİR YIL OLDU”
Başkan Çelik mesajında şu görüşlere yer verdi; “2021 yılı Pandemi denilen illetin her şeyi daha çok zorlaştırdığı, dünya genelinde bir salgının gölgesinde ve hiç de arzu etmediğimiz bir biçimde geldi ve gitti. Ülkemiz özelinde ise 2021, pandeminin açtığı derin yaraları, ne yazık ki, her sınıftan çalışan insanın içine düşürüldüğü ekonomik dar boğaz daha da derinleştirmiş; öğretmeninden doktoruna, akademisyeninden, teknik elemanından, memurundan, yardımcı hizmetler sınıfında çalışan insanımıza kadar herkes geçinememek sıkıntısıyla karşı karşıya kalmıştır. Asgari ücretin neredeyse öğretmen memuruna eşitlendiği, hatta bazı durumlarda öğretmen geçtiği bir dönemde, öğretmenlerimizle birlikte diğer eğitim çalışanlarının ekonomik darboğazını söylemeye gerek var mı bilemiyorum.
“2022, BARIŞ, ADALET, REFAH VE
HUZUR DOLU BİR YIL OLSUN”
Kerkük'ten Doğu Turkistan'a, Kudüs'ten Halep'e mazlum kanının pervasızca döküldüğü ve herkesin, zulme müdahale etmek yerine sudan sebepler öne sürerek zulmü seyrettiği bu vahşetin 2021'le birlikte son bulmasını;
Açları doyuran, çıplakları giydiren, liyakat ve adalet esaslarını hakkıyla uygulayan, milletin bütün fertlerine aynı yakınlıkta ve çalışanını mutlu müreffeh kılan bir anlayışın ülkemize hakim olması dileğiyle 2022'nin başta Türk Milleti olmak üzere bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °