Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Türk Eğitim – Sen Isparta Şube Başkanı Y. Hakan Çelik’ten Yarı Yıl Değerlendirmesi; Eğitim Camiamız Açısından Zor Geçti

Türk Eğitim – Sen Isparta Şube Başkanı Y. Hakan Çelik’ten Yarı Yıl Değerlendirmesi; Eğitim Camiamız Açısından Zor Geçti

ISPARTA 21.01.2022 15:06:00 0
Türk Eğitim – Sen Isparta Şube Başkanı Y. Hakan Çelik’ten Yarı Yıl Değerlendirmesi; 
Eğitim Camiamız 
Açısından Zor 
Geçti
Türk Eğitim – Sen Isparta Şube Başkanı Yahya Hakan Çelik, 2021 – 2022 eğitim  -öğretim yılının ilk dönemini değerlendirdi. Başkan Çelik; “Yarı yıl, eğitim camiamız adına zor geçti” dedi.
 
BAŞKAN ÇELİK; “ZOR
KOŞULLARA RAĞMEN ÇALIŞTILAR”
2021 – 2022 eğitim - öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle ilgili bir değerlendirmede bulunan Türk Eğitim – Sen Isparta Şube Başkanı Yahya Hakan Çelik, açıklamasında; “Bu noktada fedakârca görevlerinin başında olan, salgın sürecinin getirdiği zor koşullara rağmen şevkle çalışan öğretmenlerimize ve tüm eğitim çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yorucu bir dönem geçirdiler. Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.
“EĞİTİM KESİNTİSİZ
SÜRDÜRÜLMELİDİR”
Birinci dönemde olduğu gibi ikinci dönemde de tam zamanlı eğitimin kesintisiz sürdürülmesi hususunu çok önemli bulduklarını vurgulayan Başkan Çelik; “Salgının yayılımının hız kazandığı bu dönemde, ikinci yarıyıla hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz hem de tüm eğitim çalışanlarımızın sağlıkla başlaması ve yüz yüze eğitimin sürdürülmesi için alınan tüm tedbirlere toplumumuzun titizlikle riayet etmesini istiyoruz. İki haftalık ara tatili okullarımızdaki eksiklikleri tamamlamak açısından önemli bir fırsat olarak görüyoruz.
“ÖNERİLERİMİZ MUTLAKA
DİKKATE ALINMALIDIR”
Öncelikle sağlıkla ve huzurla okullarımızın ikinci yarıyıla hazır olması için; tüm okulların eksiksiz olarak maske ve temizlik malzemeleri ihtiyacının karşılanması, yardımcı hizmetli personel eksiği bulunan okullara görevlendirme yapılması, sınıf mevcutlarının yüksek olduğu okullarda farklı alanların da kullanılarak ek derslik ilave edilmesi ya da öğrenci sayısı fazla olan okullara daha az öğrenci sayısına sahip ve imkanları elverişli olan okulların sınıflarının tahsis edilmesi önerilerimiz mutlaka dikkate alınmalıdır.
“HEM ÖĞRENCİLERİMİZE HEM DE EĞİTİM
ÇALIŞANLARIMIZA İYİ TATİLLER DİLİYORUZ”
Türk Eğitim – Sen Isparta Şube Başkanı Yahya Hakan Çelik, bugün karnelerini alan tüm öğrencileri tebrik ettiğini ve hem öğrencilerimize hem de eğitim çalışanlarına iyi tatiller dileklerini sunduğunu sözlerine ekledi.
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °