Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Tural’dan Merkez İlçe Başkanı Tuğlacı’ya; Hayırlı Olsun Ziyareti

Tural’dan Merkez İlçe Başkanı Tuğlacı’ya; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 17.12.2023 21:31:00 0
Tural’dan Merkez İlçe Başkanı Tuğlacı’ya;  Hayırlı Olsun Ziyareti

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, İyi Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Av. Hüseyin Tuğlacı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

İyi Parti Genel Merkezi tarafından Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Av. Hüseyin Tuğlacı’ya İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tural, Tuğlacı’ya görevinde başarılar dileyerek, “Teşkilatımıza taze bir kan geldi. İnşallah teşkilatımızla birlikte sayın başkanımızın da koordinesinde çalışmalarımızı yürüterek 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlığını meclis üyeliklerinin çoğunluğunu alarak Isparta’yı İYİ belediyecilikle tanıştıracağız. 

Bunun içinde hep birlikte gece gündüz demeden vatandaşımızın içinde olarak yoğun bir çalışmayla zafere ulaşacağız. Kendisine bir kez daha hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Merkez İlçe Başkanı Av. Hüseyin Tuğlacı da, “Sayın başkanım sizin öncülüğünüzde teşkilatımızla beraber inşallah Isparta 31 Martta İYİ Belediyecilik ile tanışacak. Teşkilat olarak biriz ve bütünüz. Bu birliktelik inşallah bize seçimi kazandıracak ve asıl kazanan Isparta olacak. Şimdi hep birlikte mücadele zamanı. Sizlere de nazik ziyaretiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.” diye konuştu. 

Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °