Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Tural Senirkentlilerle Buluştu; Onun Kapısı Her Zaman Açıktır

Tural Senirkentlilerle Buluştu; Onun Kapısı Her Zaman Açıktır

ISPARTA 26.03.2024 18:39:00 0
Tural Senirkentlilerle Buluştu;  Onun Kapısı Her  Zaman Açıktır

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Senirkent Yükseliş Vakfı’nda Senirkentlilerle bir araya geldi. 

Ziyarette, Vakıf Başkanı Ziya Örmeci, Başkan Adayı Tural için “Onun kapısı her zaman açıktır. Biz ne zaman gitsek kapısını açık görürüz” dedi.  Örmeci, Tural’a Başkan seçilmesi durumunda Kent Konseyi’nin kurulup faal hale getirilmesi yönündeki talebini iletti. 

Başkan Adayı Tural da, “İlimize kent konseyi şart.  Belediyeye yol gösterecek, proje üretecek, bir Kent Konseyi’nin mutlaka kurulmasını sağlayacağız” dedi.  Başkan Adayı Tural, göreve geldiklerinde yapacakları projeleri de anlattı.  Şehrin çözüm bekleyen trafik, ulaşım, sosyal konut, içme suyu gibi sorunlarına çare olmak için ayağı yere basan projelerle halkın karşısına çıktıklarını kaydeden Tural,  “Gelin bu dönem siyasi görüşünüz ne olursa olsun bunu bir tarafa bırakın. Gelin değişimi hep birlikte yapalım. 

Ahmet Tural isminde birleşelim. Biz size asla sırtını dönenlerden olmayız. Ben her zaman halkın içindeyim her zaman da öyle olacağım. Gelin Ahmet Tural’a destek olun O da size 5 yıl hizmet etsin. Çünkü biz söz verdik mi yaparız” dedi. 


Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °