Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Tural Motors, Otomotiv Sektörüne; Vizyon Getirdi

Tural Motors, Otomotiv Sektörüne; Vizyon Getirdi

ISPARTA 17.02.2022 19:44:00 0
Tural Motors, Otomotiv Sektörüne; 
Vizyon
Getirdi
Isparta’da işletmeciliğini Tufan Tural’ın yaptığı Tural Motors, Oto Galericiler Sitesinde hizmet vermeye başladı. Kardeşi Mimar Mustafa Baran Tural tarafından modern bir tasarımla dizayn edilen lüks ve ferah mekanda müşterilerini ağırlayacak olan Tural Motors, ikinci el oto sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.
 
Uzun süre hizmet sektöründe faaliyet gösteren işletmeci Tufan Tural, tüm otomobil tutkunlarını işyerine davet etti. Tural, “Hizmet sektöründe edindiğimiz tecrübeye dayanarak yeni bir yola çıkma kararı aldık. Isparta’da otomotiv sektörüne yeni bir soluk kazandırmayı amaçlıyoruz. Uygun fiyat politikamızla kısa süre içerisinde Ispartalıları uğrak noktası olacağımızı düşünüyoruz. Tural Motors’da daha çok ikinci el lüks araçların satışını yapacağız” dedi.
 
 Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan, sektörü iyi tanıyan gelişmeleri yakından takip ederek, beklentilere hızlı, kaliteli ve en uygun fiyatla yanıt vermeyi amaçlayan bir politikayla hizmet edeceklerini kaydeden Tural “Güvenirlilik çok önemli. Müşterinin memnuniyeti işin devamlılığı demektir. Bu anlayışla ikinci el araç alım ve satımında müşteriye en güzelini sunacağız” diye konuştu.
 
Modern görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken Tural Motors’un işletmecisi Tufan Tural, kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı bir anlayış içinde Isparta ve bölgemize en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını ifade etti.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °