Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Tüm Ispartalı Sporseverler Senden GOL Bekliyor; Gol Umudumuz Berke

Tüm Ispartalı Sporseverler Senden GOL Bekliyor; Gol Umudumuz Berke

SPOR 27.11.2022 08:16:00 0
Tüm Ispartalı Sporseverler Senden GOL Bekliyor;  Gol Umudumuz Berke

Ligin ilk haftalarında gerek kendisine kadroda şans verilmediği için gerekse kendi performansının düşük olmasından dolayı gol atma başarısı gösteremeyen Ispartaspor’un Forvet Oyuncusu Berke Demircan’dan son üç maçta ortaya koyduğu performansını bugünkü maçta da ortaya koyması ve takıma gol veya goller kaydetmesi bekleniyor.

 

2. Lig Beyaz Grupta son haftaların atak takımı Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde son derece zorlu Afyonspor maçına çıkacak. Bu maçta Yeşil – Pembelilerin gol umudu ise Bahattin Berke Demircan olacak.

HÜCUMDAKİ EN ETKİLİ İSİM

Ispartaspor’da geride kalan haftalarda takımın gol yükünü Berke Demircan çekti. Hücumdaki diğer isim Burak Aydın’ın ise henüz 2 golü var...

BERKE ATIYOR,

ISPARTASPOR KAZANIYOR

Bilindiği gibi, Bahattin Berke Demircan 1 – 0 sonuçlanan Erzincanspor maçında 1, Nazilli Belediyespor maçında 2 ve son olarak geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor maçında 1 olmak üzere golleri kaydeden isim olmuştu.   

ISPARTA SENDEN GOL BEKLİYOR

Son haftalarda gerek ortaya koyduğu performansı gerekse attığı gollerle Yeşil – Pembeli taraftarların gözdesi olan Berke Demircan’a bugünkü maçta da çok iş düşüyor. Takımın direncinin kırılmaması ve oyuna tutunmamız için en az 1 gol atmamız gerekiyor. Dolayısıyla, taraftarlar Berke Demircan’dan bugünkü maçta gol veya goller atmasını bekliyor.

 

 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °