Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Tüm Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız; Kooperatifi Kurduk, Sıra Başvurularda

Tüm Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız; Kooperatifi Kurduk, Sıra Başvurularda

ISPARTA 18.11.2023 20:05:00 0
Tüm Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız;  Kooperatifi Kurduk,  Sıra Başvurularda

Tüm Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, üyelerini konut sahibi yapmak için geçtiğimiz aylarda başladığı konut projesinde uygulama aşamasına geçtiklerini belirterek; “Konut Kooperatifimizi kurduk. Şimdi sıra konutları yapmaya geldi” dedi.  

Tüm Emekliler Derneği ‘TÜM EMEKDER) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, dün Kirazlıdere Belediye Sosyal Tesislerinde gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. 

BAŞKAN YILDIZ;”KOOPERATİFİMİZİ KURDUK, 

BAŞVURULARI ALMAYA BAŞLAYACAĞIZ” 

Programda bir konuşma yapan Başkan Yıldız, şunları söyledi; “Bilindiği gibi biz şubemizi yeni kurduk yani geçtiğimiz yıl 14 Ocak’ta kurduk. Yeni kurmamıza rağmen, kısa sürede büyük işlere imza attık. Şimdi ise büyük bir projeye imza atmak için çalışmalara başladık. Emeklilerimizi konut sahibi yapmayı amaçlayan bu projede ilk olarak Konut Yapı Kooperatifimizi kurmuş bulunuyoruz ve Ocak ayından itibaren ise başvuruları almaya başlayacağız. 

“ÜYE SAYIMIZ ÜÇ BİNLERİ BULDU” 

Biraz önce de söylediğim gibi, Isparta’da kurulalı henüz 1 yılı aşkın bir süre olmasına rağmen kısa sürede önemli işler yaptığımıza inanıyorum. Öncelikle üye sayımız her geçen gün artmaktadır. Öyle ki, şuanda 3 binler seviyesine çıkmış durumdadır. Derneğimizin tanıtımında ve faaliyetlerini kamuoyuna duyuran siz değerle basın mensuplarımıza özellikle teşekkür ediyorum.  

“ÇEŞİTLİ KURUM VE 

KURULUŞLALA 

ANLAŞMA YAPIYORUZ”

Tüm Emekliler Derneği Isparta Şubesi olarak; Isparta’daki üyelerimizin çeşitli hizmetlerden indirimli yararlanabilmeleri için birçok firma ile anlaşmalar sağlıyoruz. Bu doğrultuda; Özel Hastaneler, Özel Diş Kliniği, Hukuk Danışmanları, Araç bakım ve onarım firmaları, Düğün salonları, işitme cihazları, gözlük ihtiyaçları, halı firması, tuhafiye gibi yerlerle üyelerimize nasıl kazanım sağlarız diye kurumsal ve özel ticarethanelerle indirim anlaşmaları yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.  

“KONUT PROJESİ BİZİM İÇİN 

ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE” 

Isparta’da derneğimize üye emeklileri konut sahibi olması konusunda bir süre önce başlattığımız çalışmalarda sona geldik. Bu konuda Yapı Kooperatifimizi oluşturmuş durumdayız. Ocak ayından itibaren konut sahibi olacak emeklilerimizin başvurularını almaya başlayacağız. Şuanda alt zeminini oluşturduğumuz konut yapımı konusunda çalışmalarımızı hızlandırdık. Konut sahibi olmayan ve üzerinde konut bulunmayan emeklilerimizi konut sahibi yapacağız” dedi. 

“ISPARTA’DA EMEKLİ

SAYISI 120 BİNİ AŞTI” 

Isparta’daki emekli sayısının 120 bini aştığını vurgulayan Tüm Emekliler Derneği ‘TÜM EMEKDER) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta’nın bu anlamda bir emekliler kenti olduğunu ve kendilerinin her zaman emeklilerin yanında olan bir dernek olduklarını sözlerine ekledi. 

 

 

 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °