Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Tüm Kesimleri Birleştiren Nikah Töreni; Tarık Söyleyici Kızı SENEM’i Evlendirdi

Tüm Kesimleri Birleştiren Nikah Töreni; Tarık Söyleyici Kızı SENEM’i Evlendirdi

ISPARTA 5.06.2020 13:46:00 0
Tüm Kesimleri Birleştiren Nikah Töreni; 
Tarık Söyleyici 
Kızı SENEM’i
Evlendirdi
Isparta’nın yetiştirdiği mümtaz spor adamlarından ve Ispartaspor eski Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, kızı Senem’i Koronavirüs tedbirlerin nedeniyle Isparta Belediyesi Evlendirme Memurluğunda gerçekleştirilen nikah töreniyle evlendirdi. 
 
Uzun yıllar memleketi Isparta’nın tek profesyonel futbol takımı olan Ispartaspor’da futbol oynadıktan sonra jübilesini yapan ve yine memleketinden kopmayarak bu defa da uzun yıllar Teknik Direktör olarak memleketinin takımı olan Ispartaspor’a hizmet veren Teknik Direktör Tarık Söyleyici kızı Senem’i evlendirdi.
MUTLULUKLAR…
Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi olan Senem Söyleyici, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Isparta Müdürlüğünde Mühendis olan Mehmet Öcal ile hayatını birleştirdi. Bu doğrultuda; Selma – Tarık Söyleyici’nin değerli kızları Senem ile Öcal çiftinin değerli oğulları Mehmet evlenerek dünya evine girdiler.
NİKAH TÖRENİNE
BÜYÜK KATILIM
Normal şartlarda 5 Haziran 2020 itibariyle Barida Hotels’de yapılması planlanan Düğün Töreni, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle yapılamadığı için çiftin sadece nikah töreni gerçekleştirildi. Bugün saat 14.30’da Isparta Belediyesi’nin Çayboyunda bulunan Evlendirme Memurluğu önünde yapılan çiftin Nikah Törenine; Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ispartaspor’un yeni ve eski yöneticileri, Ispartaspor eski Teknik Direktörü Hikmet Işık ve Spor Camiasının önde gelen isimleri. Bazı daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü başkan ve temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
MASKELİ VE SOSYAL
MESAFELİ TÖREN
Söz konusu Nikah Töreni; Koronavirüs tedbirleri nedeniyle törene katılanlar tarafından maske takılarak ve sosyal mesafe korunarak gerçekleştirildi.
DAVETLİLERİ KARŞILADILAR
Nikah Törenine ev sahipliği yapan Teknik Direktör Tarık Söyleyici ve eşi Selma Söyleyici, Dünürleri Öcal ailesi ile birlikte Isparta Belediyesi Evlendirme Memurluğu önünde tüm davetlileri bizzat karşıladılar.
NİKAHI BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN KIYDI,
ŞAHİTLİĞİNİ VALİ SEYMENOLĞU YAPTI
Daha sonra nikah törenine geçildi ve Gelin Senem Söyleyici ve Damat Mehmet Öcal’ın nikahını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı. Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve Belediye Başkanının eşi Şadiye Başdeğirmen de nikah şahitliklerini yaptılar.
VALİ VE BELEDİYE
BAŞKANINDAN TEBRİK
Nikah törenine katılan Vali Ömer Seymenoğlu ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gerek Senem Söyleyici’nin anne ve babası Selma – Tarık Söyleyici çiftini, gerekse damat Mehmet Öcal’ın anne ve babası ile Gelin ve Damadı ayrı ayrı kutlayarak tebrik ettiler.
YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak bizde Söyleyici ve Öcal ailelerini kutlar, Senem ve Mehmet çiftini bir ömür boyu mutluluklar dileriz…
YUNUS ÖZLER
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °