Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Tüm Kesimleri Birleştiren Düğün Töreni. Belediye Başkan Yardımcısı; Aydın Şanlıtürk KIZI AYGÜL’ü Evlendirdi

Tüm Kesimleri Birleştiren Düğün Töreni. Belediye Başkan Yardımcısı; Aydın Şanlıtürk KIZI AYGÜL’ü Evlendirdi

ISPARTA 19.06.2022 12:42:00 0
Tüm Kesimleri Birleştiren Düğün Töreni. Belediye Başkan Yardımcısı; 
Aydın Şanlıtürk 
KIZI AYGÜL’ü
Evlendirdi
Uzun Yıllar Isparta Belediyesinde Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve geçtiğimiz yıl emekli olarak görevinden ayrılan Aydın Şanlıtürk, Kızı Aygül’ü Garden Palace’de gerçekleştirilen muhteşem nikah ve düğün töreniyle evlendirdi.
 
Yaklaşık 30 yılı aşkın bir süredir Isparta Belediyesinde önce Birim Müdürlüğü ardından Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan ve kişiliği ile herkesin sevip saydığı, geçtiğimiz yıl ise çalışma hayatını noktalayıp emekli olan Duayen Belediyeci Aydın Şanltıtürk, kızı Aygül’ü evlendirdi.
MUTLULUKLAR…
Gerçekleştirilen Muhteşem Düğün Töreniyle; Aygül Şanlıtürk ile Ertuğrul Cihangir Sarı hayatını birleştirdi. Bu doğrultuda; Gülderen – Aydın ŞANLITÜRK çiftinin değerli Kızları Aygül ile Gülsüm – Ramazan SARI çiftinin değerli oğulları Ertuğrul Cihangir dün evlenerek dünya evine girdiler.
NİKAH TÖRENİNE VE
DÜĞÜNE BÜYÜK KATILIM
Önceki gün akşam saat 20.00’de Eğirdir Yolu üzerinde bulunan Garden Palace Düğün Salonunda gerçekleştirilen Kına Gecesi ile başlayan düğün dün saat 20.00’de Tera Garden Palace Düğün Salonunda yapılan çiftin Nikah Töreni ve Düğün Merasimi ile sona erdi. Düğün Merasimine; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ve personeli ile çok sayıda davetli katıldı.
DAVETLİLERİ
KARŞILADILAR
Düğün ve Nikah Törenine ev sahipliği yapan Duayen Belediye Başkan Yardımcısı Ayın Şanlıtürk ve Eşi Gülderen Şanlıtürk, Dünürleri Sarı ailesi ile birlikte Tera Garden Palace Salonunun girişinde tüm davetlileri bizzat karşıladılar.
NİKAHI BAŞKAN
BAŞDEĞİRMEN KIYDI
Daha sonra nikah törenine geçildi ve Gelin Aygül ŞANLITÜRK ile Damat Ertuğrul Cihangir SARI’nın nikahını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN
ÇİFTLERİ KUTLADI 

Nikah törenine katılan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, nikah töreni sonrası yaptığı konuşmasında; gerek Gelin Aygül Şanlıtürk ve anne babası Gülderen – Aydın Şanlıtürk çiftini, gerekse Damat Ertuğrul Cihangir Sarı’nın anne ve babası Gülsüm – Ramazan Sarı çiftini ayrı ayrı kutlayarak tebrik etti.
YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak ben de Belediye Camiasında yıllardır görev yapmış olan dostum, arkadaşım, değerli büyüğüm. Aydın Şanlıtürk başta olmak üzere eşi Gülderen Şanlıtürk ve Dünürleri Gülsüm – Ramazan Sarı ailelerini kutlar, Aygül ve Ertuğrul Cihangir çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
YUNUS ÖZLER

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °