Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi’ne; Görkemli Açılış

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi’ne; Görkemli Açılış

ISPARTA 25.03.2022 12:53:00 0

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi’ne; 
Görkemli
Açılış
Isparta’da yeni kurulan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği yeni hizmet binası yapılan görkemli bir törenle hizmete açıldı. Derneğin Genel Başkanı Satılmış Çalışkan; “Türkiye genelinde 62. Şubemizi Isparta’ya açıyoruz” dedi.
 
Isparta Şubesi Başkanlığını Hayati Yıldız’ın yaptığı Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği bugün 25 Mart 2022 Cuma günü yani yani saat 14.30’da hizmet binasının bulunduğu Cumhuriyet Caddesi Tevfik Yaşar Çarşısı Kat.4 No:49 adresinde gerçekleştirilen görkemli bir törenle açıldı.
AÇILIŞA YOĞUN KATILIM
Açılış törenine; Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
YILDIZ; “EMEKLİLERİMİZE
HİZMET VERECEĞİZ”
Yapılan dua ile başlayan açılış töreninde ilk olarak Şube Başkanı Hayati Yıldız bir konuşma yaptı. Başkan Yıldız konuşmasında; “Öncelikle açılış törenimize katılımlarınızdan dolayı başta sayın Milletvekilimiz ve sayın Genel Başkanımız olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi olarak bundan böyle emeklilerimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olacağız.
GENEL BAŞKAN ÇALIŞKAN; “62. ŞUBEMİZİ
ISPARTA’DA AÇIYORUZ”
Törende daha sonra bir konuşma yapan Derneğin Genel Başkanı Satılmış Çalışkan da konuşmasında; “Derneğimiz ülke genelinde her geçen gün büyümektedir. Bugün de burada 62. Şubemizi hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Isparta Şubemiz de böylelikle derneğimiz ağına girmiş durumdadır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
GÖKGÖZ; “HAYIRLI OLSUN”
Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de törende son konuşmayı yaparak, şubenin Isparta’ya hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.
AÇILIŞ KURDELASI KESİLDİ…
Törende yapılan konuşmaların ardından, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanlığının açılış kurdelası Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu tarafından kesildi. Açılışın ardından davetlilere şube merkezinde ikramlarda bulunuldu.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °