Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi’nden Vali Baruş’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi’nden Vali Baruş’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 10.07.2022 13:45:00 0
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi’nden Vali Baruş’a; 
Hayırlı 
Olsun 
Ziyareti
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hayati Yıldız ve Yönetim Kurulu geçtiğimiz ay görevine başlayan Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.
 
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hayati Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz gün Isparta Valisi Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.
YILDIZ; “YENİ GÖREVİNİZ
HAYIRLI OLSUN”
Vali Aydın Baruş’a yeni görevinde hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileten Şube Başkanı Hayati Yıldız, ziyarette yaptığı konuşmada; “Biz, ülke genelinde teşkilatlanmış ve geçtiğimiz Mart ayında da Isparta Şubesini faaliyete geçirmiş bir sivil toplum kuruluşuyuz. Her geçen gün büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Ulu Önder Atatürk’ün ‘Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır” diyerek ifade ettiği, hayatlarının en verimli ve dinamik çağlarını devletine, milletine hizmet ederek geçiren emeklilerimizin, emeklilik döneminde sağlıklı, huzurlu, refah içinde bir hayat sürmeleri en büyük isteğimdir. Bu noktada tüm emeklilerimizin özlük hakları ve statüyle ilgili haklarına kavuşmaları, daha huzurlu ve sağlıklı bir yaşam geçirmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.
Bu doğrultuda; Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi olarak; bir kez daha ilimize hoşgeldiniz diyor, görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.
VALİ BARUŞ; “TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Aydın Baruş da konuşmasında; “Emeklilerimiz toplumumuzun vazgeçilmez unsurlarıdır. Zira, onlar yıllarca halkımıza, ülkemize hizmet etmiş ve daha sonra emekli olarak dinlenmeyi hak etmiş kişilerdir. Dolayısıyla hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °