Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi İLK KONGRESİNİ Yaptı; Kurucu Başkandı Seçilmiş Başkan Oldu

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi İLK KONGRESİNİ Yaptı; Kurucu Başkandı Seçilmiş Başkan Oldu

ISPARTA 18.05.2022 07:28:00 0
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi İLK KONGRESİNİ Yaptı; 
Kurucu Başkandı 
Seçilmiş Başkan 
Oldu
Geçtiğimiz Mart ayında kurulan ve şube merkezini de Mart ayında hizmete açan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi ilk kongresini gerçekleştirdi. Kongrede, Kurucu Başkan Hayati Yıldız, bu defa seçilerek aynı göreve geldi.
 
Isparta’da yeni kurulan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği’nin birinci olağan genel kurulu dün Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Saat 14.00’te başlayan kongreye; Derneğin Genel Başkanı Satılmış Çalışkan CHP İl Bakanı Yalım Halıcı, Türk – İş İl Temsilcisi Osman Korkmaz ve Dernek üyeleri katıldı.
YILDIZ; “YOLUMUZA
BÜYÜYEREK DEVAM EDİYORUZ”
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından divan heyeti oluşturuldu ve Divan başkanlığına Genel Başkan Satılmış Çalışkan getirildi. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hayati Yıldız, yeni hizmet binalarını açmalarının ardından şimdi de kongrelerini yaptıklarını belirterek, her geçen gün büyüyerek yollarına devam ettiklerini belirtti.
KURUCU BAŞKAN
SEÇİLMİŞ BAŞKAN
OLDU
Kongrede son olarak seçimlere geçildi ve tek liste ile gidilen seçimler neticesinde Kurucu Başkan Hayati Yıldız ve yönetimi üyelerin tamamının oyunu alarak bu defa Seçilmiş Başkan olarak görevine başladı.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °