Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hayati Yıldız; Emeklilerin Hakları İçin Çalışıyoruz

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hayati Yıldız; Emeklilerin Hakları İçin Çalışıyoruz

ISPARTA 30.06.2022 09:47:00 0
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hayati Yıldız; 
Emeklilerin 
Hakları İçin
Çalışıyoruz
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hayati Yıldız, 30 Haziran Emekliler Günü münasebetiyle yayınladığı mesajda emeklilerin hakları için gece – gündüz çalıştıklarını bildirdi.
 
Başkan Yıldız mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 30 Haziran 1927 tarihinde emekliye ayrılması sebebiyle ülkemizde her yıl 30 Haziran, Emekliler Günü olarak kutlanmaktadır.
Bu yıl Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği olarak Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün emekliye ayrılışının 93‘ncü yılı münasebetiyle 22. kez emekliler günü ve haftasını kutluyoruz.
Ulu önder ATATÜRK’ün “Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır” diyerek ifade ettiği, hayatlarının en verimli ve dinamik çağlarını devletine, milletine hizmet ederek geçiren emeklilerimizin, emeklilik döneminde sağlıklı, huzurlu, refah içinde bir hayat sürmeleri en büyük isteğimdir. Bu duygularla, tüm emeklilerimizin ve özlük hakları ve statüyle ilgili haklarını almış olduğu, daha huzurlu ve sağlıklı bir yaşam geçirmelerini dilerim” dedi.  

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °