Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

TÜM AYRINTILAR BU HABERDE Yeşil – Pembeliler Sezon Öncesi Son Hazırlık Maçından; Galibiyetle Ayrıldı

TÜM AYRINTILAR BU HABERDE Yeşil – Pembeliler Sezon Öncesi Son Hazırlık Maçından; Galibiyetle Ayrıldı

SPOR 30.08.2021 11:48:00 0
TÜM AYRINTILAR BU HABERDE
Yeşil – Pembeliler Sezon Öncesi Son Hazırlık Maçından; 
Galibiyetle 
Ayrıldı
5 Eylül’de başlayacak olan yeni sezonda ilimizi 2. Lig Beyaz Grupta temsil edecek olan Ispartaspor, son hazırlık maçında Azerbaycan 2. Lig takımlarından Neftçi PFK ile karşılaştı. Yeşil – Pembeliler sahadan 3 – 1 gibi net bir skorla ayrılarak gelecek için taraftarlarına umut verdi.
 
Bu hafta sonu başlayacak olan 2021 – 2022 Futbol Sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan ve şuana kadar 4 hazırlık maçı yapmış olan Ispartaspor, 5. Hazırlık maçını dün akşam Isparta Atatürk Stadyumunda Azerbaycan 2. Lig takımlarından Neftçi PFK ile yaptı.  
21 YIL SONRA YENİDEN
2. LİGDE MÜCADELE EDECEK  
Dün saat 20.00’de başlayan karşılaşmayı; Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan ve Yönetim Kurulu ile 2 bin dolayında taraftar izledi.
MAÇTAN NOTLAR…
Maç öncesi Ispartaspor Kaptanı Efşan Geçgin hem maçı yöneten hakemlere hem Azerbaycan Neftçi Takımının Kaptanına birer buket çiçek takdim etti. Maç 90 dakika boyunca dostluk ve centilmenlik içinde geçti. Sadece maçın 82. Dakikasında futbolcular arasında küçük bir tartışma yaşandı. Maçta özellikle Ispartaspor çok sayıda oyuncusunu değiştirerek futbolcuların durumunu görme ve kapasitesini deneme imkanı buldu. Maç, 90 dakika boyunca Ispartaspor’un üstünlüğü ile geçti. Yeşil -  Pembeli ekip, bu üstünlüğünü 3 golle süsleyerek hazırlık maçı da olsa sahadan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadı.
 
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:
Dak. 12: Soldan yapılan ortada Ispartaspor’un bu sezon Kayserispor’dan transfer ettiği Taner Gümüş’ün ceza sahası çaprazından çektiği sert şut üstten auta gitti.
Dak. 18: Ispartaspor’un sağ taraftan kullandığı korner atışında altı pas içinden geçen topa kimse dokunamadı.
Dak. 23: Neftçi PFK ceza sahası önünde topla buluşan ve Ispartaspor’un bu sezon Halide Edip Adıvarspor’dan transfer ettiği Said Can hızla ceza sahasına girdi vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı.
Dak. 27: Ispartaspor’un Neftçi PFK takımının ceza sahası sağ çaprazında kazandığı serbest atışı bu sezon da Ispartaspor ile anlaşmaya varan Kaptan Efşan Geçgin kullandı. Kale direğinin dibidden ağlara giden topu son anda kaleci kornere çekdi.
Dak. 32: Ispartaspor aradığı gole bu dakikada kavuştu. Sağ taraftan yapılan ortada ceza sahası içinde topla buluşan Said Can, düzgün, yerden ve sert bir vuruşla topu kale direğinin dibinden ağlara gönderdi: 1 – 0.
Dak. 37: Bu dakikada Ispartaspor’un ikinci golü geldi. Ceza sahası önünde topla buluşan bu sezonda Ispartaspor’da kalan Mustafa Acar, sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2 – 0.
Dak. 43: Bu sezon da Ispartaspor’da kalan Arif Birşen’in ceza sahası dışından çektiği sert şut kalecide kaldı ve ilk yarı Yeşil – Pembeli takımın 2 – 0 üstünlüğü ile sona erdi.
Dak. 47: Ispartaspor ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da hızlı başladı. Bu dakikada soldan yapılan ortada herkesi geçen top arka direkte Said Can’ın önünde kaldı. Bu futbolcu zoru başararak topu kale yerine üstten dışarı attı.
Dak. 54: Ispartaspor bu dakikada bir gol buldu. Ancak gol, faul yapıldığı gerekçesiyle kabul edilmedi.
Dak. 59: Ispartaspor atağında soldan yapılan ortayı iyi takip eden Taner, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 3 – 0.
Dak. 78: Bu dakikada Azerbaycan Neftçi PFK takımı bir penaltı kazandı. Ispartaspor ceza sahasında Hüseyin Ahmedov’un düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı yine aynı futbolu kullandı ve topu ağlara göndererek maçın skorunu belirledi: 3 – 1.
Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Ispartaspor yeni sezon öncesi oynadığı beşinci ve son hazırlık maçında Azerbaycan Neftçi PFK takımı 3 – 1 mağlup ederek hem yöneticilere hem taraftarlara lig için umut verdi.
İŞTE USTA GAZETECİ YUNUS ÖZLER’İN OBJEKTİFİNDEN ISPARTASPOR – NEFTÇİ PFK MAÇININ ENSTANTANELERİ:








 

 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °