Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

TÜGVA Isparta Temsilcisi Mücahit Baygün’den Yapılan Saldırıya; Sert Tepki!

TÜGVA Isparta Temsilcisi Mücahit Baygün’den Yapılan Saldırıya; Sert Tepki!

ISPARTA 22.04.2022 12:19:00 0
TÜGVA Isparta Temsilcisi Mücahit Baygün’den Yapılan Saldırıya; 
Sert 
Tepki!
TÜGVA Isparta Temsilcisi Ramazan Mücahit Baygün, Vakfın Gaziosmanpaşa Şubesi'ne el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıya sert tepki göstererek; “Bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu ülkenin pırıl pırıl gençlerine, iyiye ve güzele tahammülü olmayanlar bizi yıldıramayacaklardır” dedi.
 
TÜGVA BİNASINA
BOMBALI SALDIRI
İstanbul'da Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) Gaziosmanpaşa Şubesi'ne el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenlendi. Sabaha karşı başörtülü bir kişinin elinde bir poşetle binaya geldiği ve ayrıldıktan dakikalar sonra patlama yaşandığı kaydedildi. Olay dün 05.40 sıralarında Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde ilk iki katı Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gaziosmanpaşa Şubesi'ne ait 5 katlı bir apartmanın dış cephesinde meydana geldi. 
ISPARTA İL TEMSİLCİSİ
BAYGÜN’DEN SALDIRIYA
SERT TEPKİ
Söz konusu alçakça saldırıyı sert bir dille kınayan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Isparta İl Temsilcisi Ramazan Mücahit Baygün, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Dün sabah saatlerinde Vakfımızın Gaziosmanpaşa Temsilciliğimize gerçekleştirilen alçak saldırıyı şiddetle kınıyorum. Vakfımızın yönetimine ve gençlerimize büyük geçmiş olsun. Milli birlik ve beraberliğimize kast eden her hain saldırıya ve sorumlularına karşı mücadelemiz sürecektir. Bu ülkenin pırıl pırıl gençlerine, iyiye ve güzele tahammülü olmayanlar bizi yıldıramayacaklardır” dedi.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °