Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Tren sesini çok özledik

Karaağaç Mahallesi Muhtarı İbrahim Akyıldız, Tren Garı'nın eskiden olduğu gibi faal duruma gelmesini istedi.

ISPARTA 27.08.2016 06:02:00 0
Tren sesini çok özledik
Isparta'nın tren özleminin en çok yaşandığı yerlerden birisi Karaağaç Mahallesi. Sakinler, mahallelerinin sınırındaki Tren Garı'nın eskiden olduğu gibi çalışır hale gelmesini istiyor. Karaağaç Mahallesi Muhtarı İbrahim Akyıldız, "Mahallemiz tren sesine alışkındı. İnsanların alışkanlığı var. Trenimizi özlüyoruz. Sayın Milletvekillerimizden tren seferlerinin yeniden başlamasını istiyoruz. Hem Isparta için hem mahallemiz için çok önemli bir konu" diye konuştu.
            Karaağaç Mahallesi Muhtarı Akyıldız, Isparta Belediyesi'nin imar uygulaması sayesinde mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarına başlandığını söyledi. Başkan Günaydın'a teşekkür eden Akyıldız, şöyle konuştu:
            "Sayın Belediye Başkanımız 25 bin m2'lik alanı içinde süs havuzlarının olduğu bir 7 katlı yapılaşmaya izin veren bir imar planı yaptı. Çok güzel bir proje. İnşaatlar başladı. Daha da hızlanacaktır. Mahallemizde bir dönüşüm yaşanacak. İnşallah Gülistan gibi çok kısa süre içerisinde yenilenme yaşanacak. Çok hızlı bir süreç yaşıyoruz. İnşallah kısa zamanda eski binalarımız yenilenecek. Mahallemizde sadece spor alanı yok. Mahallemiz eski bir mahalle, yeni imara açılan yer olmadığı için sıkıntı. Arsalar şahıslara ait. Onun için böyle bir spor kompleksi kurma şansımız yok."
Akdeniz Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °