Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Trafik Kazası Geçiren İl Başkanı; Yalım Halıcı’ya Ziyaretçi Akını

Trafik Kazası Geçiren İl Başkanı; Yalım Halıcı’ya Ziyaretçi Akını

ISPARTA 28.08.2020 08:40:00 0
Trafik Kazası Geçiren İl Başkanı; 
Yalım Halıcı’ya 
Ziyaretçi 
Akını
Önceki gün Afyon’daki programdan dönerken Isparta OSB civarında geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanarak hastanede tedavi altına alınan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı’ya geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Halıcıyı dün de CHP Isparta İl ve Merkez İlçe Örgütü, Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ve Milletvekili Mehmet Göker ile Burdur Belediye Başkanı Orkun Ercengiz ziyaret ettiler.
 
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, önceki gün Afyon Şuhut'taki Büyük Taarruz Zaferi kutlamalarından dönerken Organize Sanayi Bölgesi civarında trafik kazası yaptı. Kazada İl Başkanı Yalım Halıcı’nın iki kaburga kemiğinde kırık oluşurken, İl Yöneticisi Ahmet Atakan’ın omzunda küçük bir kırık oluşurken, Gençlik Kolları Başkanı Emre Erkan ise kazayı hafif yaralanarak atlatmıştı.
BAŞKAN HALICI’NIN
TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Söz konusu talihsiz kazanın ardından SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan İl Başkanı Yalım Halıcı’nın tedavisine devam ediliyor.
MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE
BAŞKANI ZİYARET ETTİ
Şehirde sevilen ve saygın bir kişiliğe sahip olan Başkan Yalım Halıcı’ya kaza olduğundan bu yana yoğun bir ziyaretçi akını başlamış durumda. Başkan Halıcı’yı dün de CHP Isparta İl ve Merkez İlçe Örgütünün yanı sıra komşu ilimiz Burdur’un Milletvekili Mehmet Göker ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Medya32 olarak; Yalım Halıcı Başkana bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunar, acil şifalar dilerim.
YUNUS ÖZLER



 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °