Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Trafik Işıkları da ‘Maske Tak’ diyor

Trafik Işıkları da ‘Maske Tak’ diyor

ISPARTA 30.08.2020 17:18:00 0
Trafik Işıkları da 
‘Maske Tak’ diyor
Isparta Belediyesi, Koronavirüs ile beraberinde yeni normalleşme kapsamında trafik ışıkları ile vatandaşlara ‘maske tak’ ve ‘sosyal mesafeyi koru’ mesajı veriyor.
 
Isparta Belediyesi tarafından, Yeni Tip Koronavirüs salgınıyla mücadelede vatandaşların, yeni normal hayatta farkındalıklarını artırmak amacıyla trafik sinyalizasyon sistemlerinde kırmızı ışığa “sosyal mesafeni koru”,  yeşil ışığa ise “maske tak” yazısı yerleştirildi.
KAYMAKKAPI MEYDANINDA, CUMHURİYET
CADDESİNDE, UYARILAR ŞEHRİN HER YERİNDE
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, dünya genelinde ve ülkemizde insan sağlığını tehdit eder boyutlara ulaşan Kovid-19 ile mücadelede salgından korunmak için sosyal mesafenin korunmasının, maske takmanın ve hijyenin büyük önem taşıdığını söyledi.
“AMACIMIZ PANDEMİ KONUSUNDA
FARKINDALIĞI ARTIRMAK”
Başkan Başdeğirmen; “Bu konuda vatandaşlarımızın farkındalıklarını artırmak amacıyla Trafik ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından sinyalizasyon sistemlerinde çalışma başlatıldı. Şehir genelinde trafik ışıklarında kırmızı ışığa ‘sosyal mesafeni koru’, yeşil ışığa ise ‘maske tak’ yazıları yerleştirildi.
KURALLARA UYMAYI
İHMAL ETMEYİN!
Vatandaşlarımızın sağlığı için çalışıyoruz, vatandaşlarımızdan maske, sosyal mesafe ve hijyen konularına uymalarını rica ediyoruz. Bu salgını hep birlikte atlatacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler: diyor damaske ışıkları trafik
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °