Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

TOKİ'den Dev Bahar Kampanyası! 50 İlde Çekilişsiz Kurasız Hemen Teslim 3+1 Daire Arsa ve İşyeri Satışı Başladı; Listede Isparta da Var!

TOKİ'den Dev Bahar Kampanyası! 50 İlde Çekilişsiz Kurasız Hemen Teslim 3+1 Daire Arsa ve İşyeri Satışı Başladı; Listede Isparta da Var!

EKONOMİ 12.04.2023 17:56:00 0
TOKİ

Kira öder gibi değil kiradan bile ucuz taksitlerle ev sahibi olmanın önünü açan TOKİ 50 ilde çekilişsiz kurası, KDV muafiyetli hemen teslim işyeri arsa ve konut satışı yapıyor! 

TOKİ'den dev bahar kampanyası! 50 ilde çekilişsiz kurasız hemen teslim 3+1 daire arsa ve işyeri satışı başladı - Yükselen kiralık ve satılık ev fiyatları nedeni ile vatandaş mağdur olurken TOKİ 250 bin sosyal konut projesi ile vatandaşlara büyük bir fırsat sunmuştu. Kurada adı çıkmayan ve yeni fırsat arayan kişilere yönelik duyurular peş peşe açıklandı. 

50 farklı ilde arsa, 30 farklı ilde işyeri ve bir ilde ise yeni satılık konut ilanları peş peşe yayımlandı. TOKİ'den arsa, işyeri ve konut sahibi olmak isteyen kişiler için söz konusu ilanlar açık artırma ile satılacak. Bu nedenle satış sonrası bir kura çekilişi olmayacak. Yine konutlar hemen teslim olarak satılacak ve satın alan kişi anında oturmaya başlayacak. İşte o ilanlar ve merak edilen başvuru tarihleri! 

TOKİ KONUT SATIŞI NİSAN 2023 İLANLARI! AÇIK ARTIRMA 

İLE SATILIK KONUT İLANLARI İHALE TARİHİ NE ZAMAN?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yayımlanan duyuruda Zonguldak Merkez'de yer alan 10 adet daire için açık artırma yöntemi ile satış yapılacağı duyuruldu. Konutlar için satış ihalesi 10 Nisan 2023 Pazartesi günü yani yarın yapılacak. İhalede en yüksek teklifi veren kişi ya da kurumlar konutları almaya hak kazanacak. Konutlar hemen teslim olarak 60 ay taksitle satılacak. 

TOKİ ARSA SATIŞI NİSAN 2023! TOKİ 

ARSA SATIŞI HANGİ İLLERDE?

LİSTEDE ISPARTA DA VAR

Muhammen bedeli 5.564.845.361-TL  olan yaklaşık 13.785.137 metrekare büyüklüğündeki; Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Batman, Balıkesir, Bilecik, Bitlis, Bolu, Bursa, Burdur, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Niğde, Ordu, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Van, Yozgat ve Zonguldak’ta bulunan 532 arsa, açık artırmayla satılacak.

TOKİ'DEN 30 İLDE 235 İŞYERİ SATIŞ İHALESİ! 

HANGİ İLLERDE TOKİ İŞYERİ SATACAK?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 30 ilde 235 iş yerini 18 Nisan 2023 Salı günü Saat: 10.30’da açık artırma yöntemiyle satacak. İşyeri satışı olan iller Aksaray, Ankara, Aydın, Bartın, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Edirne, Elazığ, Erzurum, Giresun, Iğdır, İstanbul, İzmir, Karsa, Kayseri, Kırşehir, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Niğde, Rize, Sakarya, Sivas, Tokat, Trabzon, Uşak ve Van olarak açıklandı. 

Söz konusu ihalelere katılmak isteyen kişi ya da kurumların belirlenen tarihler arasında emlak müzayede com tr üzerinden teklif vermesi ya da müzayedenin düzenleneceği salonda bireysel olarak katılım sağlayarak teklif vermesi gerekecek. En yüksek teklif sahibi taşınmazı almaya hak kazanacak. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °