Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi’nden Mehmet Tuğrul’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi’nden Mehmet Tuğrul’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 3.10.2023 16:13:00 0
TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi’nden Mehmet Tuğrul’a;  Hayırlı Olsun Ziyareti

Toç Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mehmet Kobuk ve Yönetim Kurulu üyeleri, göreve yeni atanan Isparta Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Tuğrul’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. 

Kısa adı TOÇ BİR – SEN olan Tarım ve Orman Çalışanları Birliği Sendikası Isparta Şube Başkanı Mehmet Kobuk önderliğinde gerçekleştirilen ziyarete; Yönetim Kurulu Üyeleri M. Abdülkadir Taşer, Niyazi Bayrak, Özkan Telli, Erdinç Karadeniz, Cemal Kurt ve Ercan Armağan katıldı.

BAŞKAN KOBUK; “GÖREVİNİZDE

BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Isparta Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Tuğrul’a yeni görevinde hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileten Toç Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mehmet Kobuk, ziyarette yaptığı konuşmada, Tarım ve Orman bölümünde çalışan memurların üyesi olduğu Toç Bir – Sen’in Isparta’da en çok üyeye sahip memur sendikası olduğunu belirterek; “Size Sendikam adına bir kez daha ilimize hoşgeldiniz diyor, görevinizde başarılar diliyorum ve yeni görevinizde başarılarınızın artarak devam edeceğine inancımız tamdır. 

MÜDÜR TUĞRUL; “NAZİK ZİYARETİNİZ 

İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM” 

Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Tuğrul da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Şahsıma yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gündeme ve çalışma hayatına ilişkin konular da görüşülerek fikir alış verişinde bulunuldu. Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle son buldu.

 

 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °