Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Mehmet Kobuk; Destan Yazmaya Devam Edeceğiz

TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Mehmet Kobuk; Destan Yazmaya Devam Edeceğiz

ISPARTA 25.08.2022 15:24:00 0
TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Mehmet Kobuk; 
Destan Yazmaya
Devam Edeceğiz
TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Mehmet Kobuk, bu yıl 15. kez yetki sorumluluğunu üstlendiklerini, dava ve gönül neferleri arkadaşların desteği ile destan yazmaya devam ederek yetki bayrağını 45 bin 945 üye sayısı ile bir kez daha zirveye taşıdıklarını söyledi.
 
Kısa adı Memur – Sen olan Memur Sendikaları Konfederasyona bağlı hizmet veren Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikasının (TOÇ BİR – SEN) 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz gün Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Saat 11.00’de başlayan toplantıya; Toç Bir – Sen Genel Başkan Yardımcısı Fatih Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün, Orman Bölge Müdürü Rıfat Ataş, SDÜ Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Tarım Orman İl Müdür Yardımcısı, Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Memur – Sen’e bağlı Şube Başkanları, sendika delegeleri ve üyeleri katıldı.
KOBUK; “GEREK ÜYE SAYIMIZLA GEREK YETKİLİ
SENDİKA OLARAK DESTAN YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Kongrede yapılan seçimlere tek aday olarak giren Mehmet Kobuk, kongrede yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içinde başarıya ulaşacaklarını söyledi. Başkan Kobuk konuşmasında; “Her değer sahibi, her inanan insan, düşüncelerini hayata hâkim kılmak istiyorsa mutlaka örgütlü mücadeleye katılmalı ve örgütlü hareket etmenin gücüne inanmalıdır. 15. kez yetki sorumluluğunu üstlendiğimiz bu yıl da; dava ve gönül neferleri arkadaşlarımızın desteği ile destan yazmaya devam ederek yetki bayrağımızı 45 bin 945 üye sayısı ile bir kez daha zirveye taşıdık. Omuz omuza yürüdüğümüz bu kutlu yolda artan üye sayımızla birlikte örgütlü gücümüzün yanında Tarım-Ormancılık Hizmet Kolu'ndaki emek mücadelesinin öncüsü olduğumuzu, bize duyulan güvenin ve desteğin her geçen gün büyüyerek, çelikleşerek devam ettiğini bir kez daha gördük, bu güven ve mücadeleyi boşa çıkarmayıp var olan gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz.
“BUGÜNDEN İTİBAREN YOĞUN
BİR ÇALIŞMA İÇİNE GİRECEĞİZ”
Genel başkanımız Sayın Hüseyin Öztürk’ün söylediği gibi yoldaşın varsa yol yorsa da güzeldir.  Sözleriyle, Sizlerle yol arkadaşlığı etmekten ben ve yönetimdeki arkadaşlarım onur ve kıvanç duymaktadır. Siz delege ve üyelerimizin desteği ile devir alacağımız bayrağı bir adım daha ileriye taşımak için tüm organlarımızla emek ve gayret içinde olacağız, sendikamızı zirveye taşıyan tüm  geçmiş dönem yönetim denetim ve disiplin kurulu üyeleri ve değerli başkanlarına şükranlarımı sunarım.  Zirveye çıkmaktan ziyade zirvede kalmanın daha zor olacağına inananlardım, zirvede kalmak için her ilçe her iş yerimizdeki üyelerimizin dertleri ile dertlenip, kazanımları artırmak için yoğun bir mücadele içinde olacağımızdan şüphesin olmasın.
“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Sözlerime son verirken 4. Olağan genel kurulumuz; tüm üyelerimize, Toç Bir-Sen ailemize, Memur-Sen camiamıza, aziz Milletimize, Ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, yönetimim adına saygılar sunuyorum” dedi.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °