Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Kuddusi Uranlı; ATEŞ SAVAŞCILARI’na Teşekkür

TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Kuddusi Uranlı; ATEŞ SAVAŞCILARI’na Teşekkür

ISPARTA 4.08.2021 09:31:00 0
TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Kuddusi Uranlı; 
ATEŞ 
SAVAŞCILARI’na Teşekkür
TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Kuddusi Uranlı, başta Isparta’da meydana gelen yangınlarda olmak üzere ülkenin dört bir yanındaki orman yangınlarını söndürmek için canla – başla mücadele eden Orman Koruma İşçilerine ve Memurlarına teşekkürü bir borç bildiklerini söyledi.
 
Tarım ve Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Isparta Şube Başkanı Kuddusi Uranlı, geçtiğimiz Pazartesi günü Sütçüler ilçesine bağlı Çandır Köyü Kovada Milli Parkı sınırları içinde medyana gelen ve halen devam etmekte olan orman yangını ile dün akşam Eğirdir ilçesi Kovada Milli Parkı sınırları içinde meydana gelen ve gece geç saatlerde söndürülen orman yangınlarında başarılı ve samimi çalışmalarından dolayı bir teşekkür mesajı yayınladı.
BAŞKAN URANLI;
“ATEŞ SAVAŞÇILARINA
TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Ateş Savaşçılarının şehrimiz ve ülkemiz ormanlarını korumak adına gece – gündüz demeden canla – başla savaştıklarını ifade eden Toç Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Kuddusi Uranlı; “Bilindiği gibi, ülkemiz son bir haftada orman yangınları ile boğuşuyor. Bu yangınlardan birisi de geçtiğimiz Pazartesi günü Sütçüler ilçesine bağlı Çandır Köyü Kovada Milli Parkı sınırları içinde medyana geldi. Yangın muhafaza memurlarımız ve yangın söndürme işçilerimiz bu yangınların söndürülmesi için büyük emekler ve samimi gayretler içindeler. Bundan dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum.
“EMEĞİNİZ BÜYÜK,
HAKKINIZ ÖDENMEZ”
Bu arkadaşlarımızın yaptıkları görevin ne kadar zor olduğunu her gün daha fazla görüyoruz. Her gün daha iyi anlıyoruz ve her gün daha çok takdir ediyoruz. Çok zor bir iş, çok zor bir görev. Çok da saygın bir iş. Evlatlarımıza, torunlarımıza, gelecek nesillere bırakacağınız ormanlarımızı koruma noktasında çok önemli, çok değerli işler yapıyorlar. O yüzden de yaptığınız çalışmalar normal bir memurluğun veya işçilikten çok farklı" dedi.
“ARAÇLARINIZI GELİŞİ GÜZEL
KOYUP TRAFİĞİ TIKAMAYIN!”
Ancak, burada çok önemli bir hususu dile getirmek istediği vurgulayan Başkan Kuddusi Uranlı; “Orman yangınını duyar duymaz yardım için bölgeye giden vatandaşlarımızdan, kamu kurum ve kuruluşlarımızdan çok önemli bir ricam var. Lütfen bir anda olay yerine hücum edip trafiği tıkamayalım. Araçlarımızı yollara gelişi güzel koymayalım. Gerek resmi kurum aracı şoförlerimiz olsun gerek vatandaşlarımız olsun araçlarınızı lütfen yol kenarlarına koyun ve itfaiye ve benzeri geçmesi elzem olan araçların geçmesini engellemeyin. Kısacası trafiği tıkamayın.
“EMEĞİ GEÇEN
HERKESTEN ALLAH
RAZI OLSUN”
Ben, Tarım ve Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Isparta Şube Başkanı olarak bu çerçevede; başta orman yangınlarının söndürülmesi konusunda canla – başla çalışan Orman camiasının memur ve işçilerimize, yöre halkına, Milletvekillerimize, Valimize ve diğer tüm bürokratlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve Yönetimlerine, çevre illerden gelen yangın söndürme ekiplerimize, kısacası orman yangınlarında gecesini gündüzüne katarak çalışan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.
 

Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °