Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde; İlk Ders Başkan Tutar’dan

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde; İlk Ders Başkan Tutar’dan

ISPARTA 7.09.2021 11:50:00 0

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde; 
İlk Ders
Başkan 
Tutar’dan
TOBB ve ITSO tarafından 5 yıl önce açılan Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2021 – 2022 Eğitim Öğretim yılına başladı. Okulun ilk gününde ilk dersi ise ITSO Yönetin Kurulu Başkanı Mustafa Tutar verdi. Başkan Tutar, öğrencilere teknolojiyi yakından takip etmelerini, sürekli araştırmalarını ve kendilerini gelişen teknolojiye göre yenilemelerini istedi.
 
Gül Küçük Sanayi Sitesi’nde Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın büyük çabalarıyla faaliyetlerine başlayan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde de yeni eğitim öğretim yılı faaliyetlerine başlandı.
İLK DERS BAŞKTAN TUTAR’DAN
Bünyesinde Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı, Kimya Teknolojisi Alanı, Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı ve İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Alanı hizmetleri bölümleri bulunan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yeni eğitim öğretim yılının heyecanı yaşandı. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek tüm öğrencilere, eğitim çalışanlarına ve öğretmenlere hayırlı olmasını diledi.
TUTAR; “PARDEMİ DÖNEMİNDE YAPTIĞINIZ ÜRETİMLE
ŞEHRİMİZE ÇOK ÖNEMLİ BİR KATKIDA BULUNDUNUZ”

Okulun, 2021 – 2022 Eğitim Öğretim yılı açılış törenine katılan ITSO Yönetin Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, yaptığı konuşmasında öğrencilere hayatlarının bundan sonraki süreci ile ilgili çok önemli mesajlar verdi. Başkan Tutar konuşmasında; “Pandemi sürecinin başladığı günden bu yana Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dezenfektan üreterek başta Isparta sonra çevre illerimizin kamu kurum ve kuruluşlarına, özel sektöre satışını gerçekleştirerek öğrencilerine maddi kazanç sağlayan Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin kentimize ve çevre illerimize pandemi sürecindeki desteği çok büyük oldu” dedi.
“SÜREKLİ ARAŞTIRICI OLUN,
TEKNONOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİN”
Öğrencilerden sürekli araştırmalarını ve yeni projeler için teknolojiyi takip etmelerini isteyen Başkan Tutar; “Ülke genelinde Meslek Liselerine ilginin giderek arttığını ve sektörlerin ara eleman ihtiyaçlarını karşılayacak öğrencilerin okullarından meslek sahibi olarak mezun olmalarının ülke ekonomisine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Aylar sonra okullar açıldı. Başarılı ve sağlıklı günlerde hep birlikte buluşuruz” dedi.  
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °