Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

TFF’den Yayın Geliri Müjdesi; Ispartaspor’un Yayın Gelirleri Artacak mı?

TFF’den Yayın Geliri Müjdesi; Ispartaspor’un Yayın Gelirleri Artacak mı?

SPOR 30.06.2023 10:10:00 0
TFF’den Yayın Geliri Müjdesi;  Ispartaspor’un Yayın  Gelirleri Artacak mı?

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Büyükekşi, yeni dönemde naklen yayın gelirlerinin yükseltilmesi adına çalışmalar yapacaklarını belirterek, “Naklen yayın gelirimiz 500 milyon Dolarlar’dan, 120 milyon Dolar'a geriledi” diye konuştu. Söz konusu yayın gelirlerinden 2. Ligde mücadele eden Ispartaspor’un ne kadar yararlanacağı ise henüz belli değil. 

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Büyükekşi, yeni dönemde naklen yayın gelirlerinin yükseltilmesi adına çalışmalar yapacaklarını söyledi. Büyükekşi, amaçlarının Türk futbolunu ileri seviye taşımak olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz bir yıllık süreçte önemli çalışmalar yaptık. Tüm futbol marka değerini artırmak adına yaptığımız çalışmalar büyük oranda kulüplerimiz tarafından olumlu karşılandı” dedi. 

Her kulübe eşit mesafede durduklarını aktaran Büyükekşi, “Hedefimiz en sevilen spor dalı olan futbolun marka değerini yükseltebilmek. Bununla çalışmalarımıza başlamıştık. Yeni bir sayfa açmamız gerekiyor. Kulüplerimizin birbirleriyle yaşadığı, hakemlerle ilgili, federasyonla ilgili yaşanan sıkıntıları bir tarafa bırakmamız gerekiyor. Beyaz bir sayfa açmamız gerekiyor. Biz bütün kulüplerimize aynı mesafedeyiz” diye konuştu.

NAKLEN yayın gelirlerindeki düşüş hakkında da konuşan Mehmet Büyükekşi, “Şampiyonlar Ligi finalinde bütün dünya gördü, nasıl bir organizasyon yaptığımızı. Bunu yapmamız için hiçbir eksiğimiz yok. İnşallah önümüzdeki yıllarda marka değerimizi artırmak adına önemli işler yapmak istiyoruz. Naklen yayın gelirimiz 500 milyon Dolarlardan, 120 milyon Dolar'a geriledi. Yeni dönemde bununla ilgili bir takım adımlar atıyoruz. Süper Lig, 1, 2, 3. Lig ve Türkiye Kupası'nda yeni bir format hazırlığı içinde olacağız” dedi. Önemli değişliklere imza atacaklarını da sözlerine ekleyen Büyükekşi, “Her şeyi istişare ediyoruz. ‘Ben yaptım, oldu’ demiyoruz. Bu dönemde özellikle güven, adalet, şeffaflık konusunda yine aynı çizgimizi sürdüreceğiz. Barış ortamı oluşturmamız lazım” diye konuştu.

 

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °