Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

TFF'den Önemli Kararı: Tüm Takımlar Bu Kararı Bekliyordu!

TFF'den Önemli Kararı: Tüm Takımlar Bu Kararı Bekliyordu!

SPOR 16.12.2023 23:55:00 0
TFF

Amatör Futbol takımları için merakla beklenen haber geldi.

BAL ve Amatör futbol liglerinin ne zaman başlayacak konusunda beklenen açıklama yapıldı. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, BAL ve tüm yerel liglerde müsabakaların 19-20 Aralık tarihli arasında kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu.

Yapılan açıklama şöyle ;

ASKF BAŞKANLARIMIZIN DİKKATİNE!

MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın sonunda çıkan olaylar nedeniyle TFF Yönetim Kurulunca ilk toplantı sonunda tüm liglerde maçların süresiz ertelenmesi kararı alınmıştı. TFF Yönetim Kurulunun dün aldığı kararla 19 Aralık Salı günü tüm ligler yeniden başlayacağından, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 19 Aralık 2023 Salı gününden itibaren takvim bozulmadan oynatılacaktır. 

Buna göre; İstanbul takımlarının oynadığı 1.Grup takımlar 19 Aralık Salı günü, 16-17 Aralık tarihlerinde oynanacak olan diğer BAL grupları ise Müsabakalarını 20 Aralık Çarşamba günü oynayacaktır. 

Yerel Ligler ise müsabakalarını Futbol İl Temsilcileri ASKF Başkanlarımızla koordineli biçimde kendi takvimlerine göre yapacaklardır"

PROGRAM YARIN AÇIKLANACAK

Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir elimizdeki yerel liglerin ise 20- 21 Aralık tarihlerinde kaldığı yerden devam edeceğini belirterek şu bilgilere yer verdi"

İlimizde oynanacak yerel lig haftalık etabı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi-Pazar günleri olacak şekilde il temsilciliği tarafından yarın 17.00 da sayfalara atılacaktır. Kulüplerimizin mağdur olmamaları için bu programa göre hazırlık yapmalarını rica ederiz.”

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °