Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

TFF Stadlardaki Tüm Kısıtlamaları Kaldırdığına Göre; Haydi Herkes Maça

TFF Stadlardaki Tüm Kısıtlamaları Kaldırdığına Göre; Haydi Herkes Maça

ISPARTA 9.03.2022 08:20:00 0
TFF Stadlardaki Tüm Kısıtlamaları Kaldırdığına Göre; 
Haydi
Herkes 
Maça
Stadyumlara girişlerde aşı kartı ve HES kodu uygulaması yapılmayacak. Bu gelişmenin ardından bu sezon beklentinin altında tribünlerde yer alan Ispartaspor taraftarının da mazereti kalmamış oldu. Yeşil – Pembeli yönetim, tüm sporseverleri bugünkü maç için stadyuma davet etti.
 
KISITLAMALAR KALKTI,
HERKES TRİBÜNE
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sağlık Kurulu’nun geçtiğimiz gün aldığı son kararla stadyumlara girişlerde aşı kartı ve HES kodu uygulaması kaldırıldı. Bu gelişmenin ardından bu sezon takım ligde iyi gitmesine rağmen beklentinin altında tribünlerde yer alan Ispartaspor taraftarının da mazereti kalmamış oldu.
EN BÜYÜK HANDİKAP
MAÇIN HAFTA İÇİN OYNANMASI
Bugün kendi sahasında 24Erzincanspor ile karşılaşacak olan Ispartaspor’da, stadın dolmasını bekleniyor. Ancak, bu konudaki en büyük handikap ise maçın hafta için oynanacak olması. Zira, bu sebeple çok sayıda taraftar işyerinde çalışıyor olması nedeniyle maça gelemiyor. Yönetim, iç sahadaki taraftar desteğini ise arttırmak adına çalışıyor.
ORTALAMA
3 BİN 500 TARAFTARA
OYNUYOR
Temsilcimiz Ispartaspor geride kalan süreçte iç sahada zaman zaman seyirci sayısı arttığı maçlar olsa da ortalama 3 bin 500 kişiye oynadı. İç sahada oynanan 13 mücadelede de henüz 10 bin sayısına ulaşılamadı. Ligde iyi bir çizgi yakalayan Yeşil – Pembeli ekipte yönetim, Erzincanspor maçında stadyumun dolması gerektiğini belirtiyor.
BİLETLERİN HEPSİ
AYNI FİYATA
Bilindiği gibi, önceki aylarda maç biletleri de farklılık gösterip Açık Tribün 10, Kapalı Tribün 20 lira şeklinde satılıyordu. Yönetim iki aydır kapalı, açık fark etmeden tüm bilet fiyatlarını 10 lira olarak belirledi ve satışlar tek fiyat olarak yapılıyor.
MAÇ SAAT 14.00’TE
BAŞLAYACAK
Ispartaspor – 24Erzincanspor maçı bugün saat 14.00’te Atatürk Stadında başlayacak.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °