Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

TFF, Fuchs Sports ile Yayın Hakkı Anlaşmasını İmzaladı; Maçlar 2 – 3 Ay ÜCRETSİZ Yayınlanacak

TFF, Fuchs Sports ile Yayın Hakkı Anlaşmasını İmzaladı; Maçlar 2 – 3 Ay ÜCRETSİZ Yayınlanacak

SPOR 13.10.2022 19:52:00 0
TFF, Fuchs Sports ile Yayın Hakkı Anlaşmasını İmzaladı; 
Maçlar 2 – 3 Ay
ÜCRETSİZ 
Yayınlanacak
Fuchs Group Associates Vekili Av. Emin Özkurt, Fuchs Sports Türkiye olarak geçen hafta maç yayınlarına başladıklarını, ilk etapta maçların her platformdan 2 veya 3 ay ücretsiz olarak izlenebileceğini belirterek; “Amacımız, geçen hafta yayınlayacağımız maç sayısını artırarak ve tüm hazırlıklar tamamlandıktan sonra ise TFF 2. Lig ve 3. Lig‘de her hafta oynanan toplam 46 maçın tamamını yayınlamak istiyoruz” dedi.
 
Türkiye Futbol Federasyonu, Lüksemburg merkezli Fuchs Sports Türkiye firmasıyla 5 yıllık TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig yayın hakkı anlaşması imzaladı.
Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi‘nde gerçekleşen imza törenine; TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Stratejik Planlama ve Yeni Proje Geliştirme Sorumlusu İbrahim Burkay, Başkan Vekilleri Murat Aksu, Alkın Kalkavan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Düşmez, İdil Karademirlidağ Suher, Ramazan Üçdan, Talat Papatya, Volkan Can, Murat Şahin, Genel Sekreter Kadir Kardaş ve Fuchs Group Associates Vekili Av. Emin Özkurt ile TFF 2. Lig, TFF 3. Lig kulüp başkanları, teknik direktörler ve futbolcular katıldı.
ÖZKURT; “MAÇLAR 2-3 AY
ÜCRETSİZ YAYINLANACAK”
Emin Özkurt gelen bir soru üzerine ise Fuchs Sports Türkiye olarak geçen hafta maç yayınlarına başladıklarını, ilk etapta maçların her platformdan 2-3 ay ücretsiz olarak izlenebileceğini söyledi. Özkurt, her geçen hafta yayınlayacakları maç sayısının artacağını ve tüm hazırlıklar tamamlandıktan sonra TFF 2. Lig ve 3. Lig‘de her hafta oynanan 46 maçın tamamını yayınlamak istediklerini ifade etti.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °