Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Terziler ve Yorgancılar Odası Genel Kurulunu Yaptı; Başkan Fehmi Demirsöken Güven Tazeledi

Terziler ve Yorgancılar Odası Genel Kurulunu Yaptı; Başkan Fehmi Demirsöken Güven Tazeledi

ISPARTA 8.01.2022 11:35:00 0
Terziler ve Yorgancılar Odası Genel Kurulunu Yaptı; 
Başkan Fehmi
Demirsöken
Güven Tazeledi
Isparta Terziler ve Yorgancılar Esnaf Odasının seçimli olağan genel kurulu yapıldı. Tek listeyle gerilen seçimlerde yapılan oylama sonrası mevcut Başkan Fehmi Demirsöken yeniden güven tazeledi.
 
2022 Yılını kongre ve seçim yılı olarak geçirecek olan Isparta Esnaf Camiasında yılın ilk kongresi Isparta Terziler ve Yorgancılar Esnaf Odasında gerçekleşti.
İLK KONGRE TERZİLER
ODASINDA GERÇEKLEŞTİ
Dün Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Toplantı Salonunda saat 10.00’da saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başlayan ve Birlik Başkanı Ahmet Tural’ın Divan Başkanlığını yaptığı kongrede üyelerine hitaben bir konuşma yapan Oda Başkanı Fehmi Demirsöken; “Son dönemde yaşanan pandemi ve ekonomideki olumsuz dalgalanmalar yüzünden küçük esnafımız büyük sorunlarla karşı karşıya bulunmaktadır. Özelikle genel giderlerin artması, kazançların azalması büyük sorun oluşmaktadır.
BAŞKAN DEMİRSÖKEN; “ESNAFIMIZIN
SORUNLARIYLA YAKINDAN İLGİLENDİK”
Odamızda bu zamana kadar edindiğimiz tecrübelerimizi tekrar görev vermeniz halinde odamız üyesi esnaflarımızın hak ve menfaatlerini korumak için kullanmaya ve bu yönde çalışmaya devam edeceğim. Sizlerin de bildiği gibi Odası Başkanlığı görevim sırasında sürekli esnafla içiçe oldum, bana iletilen konuların çözümü için gerek Birlik Başkanımız Ahmet Tural gerekse konunun muhatabı kurumlarla diyalog halinde olarak sorunları çözmeye gayret ettim.
“DESTEK OLANLARA
TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Biraz önce de söylediğim gibi, Pandemi döneminde bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen başta Birlik Başkanımız Ahmet Tural ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde de görev verilmesi halinde gece – gündüz demeden çalışmaya devam edeceğimi bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.
OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Kongrede daha sonra diğer gündem maddelerinin görüşülmesine geçilerek sırayla; Yönetim ve Denetim Kurullarına ait faaliyet raporlarının okunarak müzakeresinin ardından raporlar oy birliği ile kabul edildi. Bilanço, gelir ve gider hesapları okunarak genel kurul tarafından oy birliği ile kabul edildi. Yönetim ve denetim kurulları ayrı ayrı ibra edildi. Yeni dönem çalışma programı ve tahmini bütçe görüşülerek kabul edildi. Gündemin bir diğer maddesinde ise aylık ücretler, huzur hakları, yolluk ve konaklama ücretleri tespit edilerek kabul edildi.  
FEHMİ DEMİRSÖKEN
VE EKİBİ GÜVEN TAZELEDİ
Kongrede son olarak seçim maddesine geçildi ve yapılan seçimler neticesinde mevcut Oda Başkanı Fehmi Demirsöken ve yönetimi kullanılan oyların çoğunluğunu alarak tekrar göreve seçilerek güven tazeledi.

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °