Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Temizlik İşçisinden Büro Memuruna… Isparta’da SGK'ya Alınacak Personel Sayısı Belli Oldu

Temizlik İşçisinden Büro Memuruna… Isparta’da SGK'ya Alınacak Personel Sayısı Belli Oldu

ISPARTA 7.10.2023 17:57:00 0
Temizlik İşçisinden Büro Memuruna… Isparta’da SGK

SGK merkez ve taşra teşkilatlarına toplam bin 392 personel alımı yapacak. Yeni personellerin 5’i Isparta’da görevlendirilecek. Başvurular başladı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) internet sitesinden yapılan duyuruya göre, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Başvuruda bulunmak isteyenler tercih kılavuzuna kuruluşun resmi internet sitesinden erişebilecek. Tercih işlemleri, KPSS-2023/6 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacak.

Tercih kılavuzunda, ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunlarının tercihleri arasında gösterebileceği merkez ve taşradaki pozisyonlara yer verilirken, adaylar tercihlerini, 11 Ekim’e kadar yapabilecek. Adaylar, 2022-KPSS puanlarına göre yerleştirilecek. 

ISPARTA’YA 6 PERSONEL ALINACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ÇSGB ailesinin büyüdüğüne işaret ederek, "Sosyal Güvenlik Kurumumuza 1231 büro personeli, 130 destek personeli, 27 koruma güvenlik görevlisi,4 teknisyen olmak üzere toplam 1392 sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriyoruz. ÇSGB ailemize katılacak yeni mesai arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Detaylar ve başvuru için ÖSYM sistemini takip edebilirsiniz" ifadelerine yer verdi.

Kılavuzda, Sosyal Güvenlik Kurumunun Isparta teşkilatında istihdam edilmek üzere ortaöğretim mezunu 2 Temizlik Görevlisi ve ön lisans mezunu 3 Büro Memuru olmak üzere toplam 5 pozisyon yer aldı.

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °