Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Tekespor Çok Direndi Ama Keçiborlu’ya Yenilmekten Kurtulamadı; BAL Temsilcisini Penaltılar Belirledi

Tekespor Çok Direndi Ama Keçiborlu’ya Yenilmekten Kurtulamadı; BAL Temsilcisini Penaltılar Belirledi

SPOR 26.04.2023 13:53:00 0
Tekespor Çok Direndi Ama Keçiborlu’ya Yenilmekten Kurtulamadı;  BAL Temsilcisini  Penaltılar Belirledi

Keçiborlu Belediyespor dün Atatürk Stadyumu'ndaki Play – Out maçında Isparta 1. Amatör Ligi şampiyonu Tekespor'la karşılaştı. Mor – Beyazlılar, 90 dakikası ve 30 dakilalık uzatma süresinin de  0 – 0 golsüz sona eren maçta rakibi Tekespor’u penaltı atışları sonunda 4 – 3 mağlup ederek Isparta’ya BAL liginde temsil etmeye devam hakkı kazandı. 

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 8. Grupta 2022 – 2023 Futbol Sezonu geçtiğimiz hafta sonu yapılan karşılaşmalarla sona erdi. Bu grupta mücadele eden Isparta Keçiborlu Belediyespor için bir sezon daha 3. Lige çıkamadan noktalandı.  

KEÇİBORLU BELEDİYESPOR MU İLE TEKESPOR 

PLAY – OUT MAÇINDA KARŞI KARŞIYA GELDİ 

Isparta Futbol İl Tertip Komitesi, önümüzdeki yıl güller diyarını Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek takımı belirlemek amacıyla dün Keçiborlu Belediyespor ile Tekespor arasında Play – Out maçı oynandı. Saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadı’nda başlayan maçı penaltılarla kazanmayı bilen Keçiborlu Belediyespor takımı yeni sezonda Isparta’yı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etme hakkı kazandı. Dolayısıyla, geçtiğimiz sezon zaten Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Keçiborlu Belediyespor, yeni sezonda da aynı şekilde Isparta’yı temsil etmeye devam edecek. 

ZORLU MAÇI KEÇİBORLU 

BELEDİYESPOR KAZANDI 

Bu doğrultuda, dün akşam Keçiborlu Belediyespor ve Isparta Tekespor arasında oynanan ve Antalya Bölgesinden Halim Kolancı, Engin Altınay ve Emircan Çelik hakem triosunun yönettiği maç oldukça çekişmeli geçti. Takımların gol için mücadelesi ilk yarıda sonuçsuz kaldı ve taraflar soyunma odasına 0 – 0’lık skorla gittiler. İkinci yarıda da tarafların çabası gol getirmeyince maçın 90 dakikası da 0 – 0 sona erdi ve maç uzatmaya gitti. 30 Dakikalık uzatma süresinde de maçtan gol sesi çıkmayınca maç bu defa penaltılara kaldı. 

MAÇIN SONUCUNU 

PENALTILAR BELİRLEDİ 

Bu doğrultuda; birinci penaltıyı Tekespor adına sahanın başarılı futbolcularından Yunus Karabacak kullandı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Keçiborluspordan Ömer Altınay’ın kullandığı penaltıyı kaleci Kadir kurtardı. Üçüncü penaltıyı Tekespor adına Şevki Kapılı kullandı ve atış golle sonuçlandı. 2-0. Keçiborlu Belediyespor Mertcan ile ilk penaltı atışında golü buldu, durum 2-1 oldu. 

Tekesporlu Osman penaltı atışını golle sonuçlandırdı, skor 3-1 oldu.

Keçiborlu belediyespor Yasin Aksungur ile skoru 3-2 yapan golü attı. 

Tekesporlu Yusuf Emre penaltıyı saha dışına gönderdi. Keçiborlu belediyespordan oyuna sonradan giren Erdem skoru 3-3 yapan golü kaydetti.  Stattaki Keçiborlular kalecileri Kadir’e büyük tezahüratlarda bulundu. Ve o moralle Kadir kalesine geçti. Tekesporlu İ.Mert’in penaltı atışını Keçiborlu belediye kalecisi Kadir başarıyla kurtarınca, iş son penaltıya kaldı. Keçiborlu belediyespor son penaltı atışını Salih ile gole çevirdi ve 4-3’lük sonuç ortaya çıktı, futbolcular saha içinde, yöneticiler ve taraftarlar tribünde büyük sevinç yaşadılar. 

ISPARTA’YI BAL’DA KEÇİBORLU 

BELEDİYESPOR TEMSİL EDECEK 

Bu skorla gelecek sezon Isparta’yı Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) Keçiborlu Belediyespor temsil edecek.

 

 


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °