Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

TBMM Başkanvekili S. Sadi Bilgiç’ten; Isparta Memur – Sen'e Ziyaret

TBMM Başkanvekili S. Sadi Bilgiç’ten; Isparta Memur – Sen'e Ziyaret

ISPARTA 6.01.2023 21:46:00 0
TBMM Başkanvekili S. Sadi Bilgiç’ten;  Isparta Memur – Sen

HABER: Yunus ÖZLER 

Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Memur – Sen İl Temsilciliğini ziyaret ederek, İl Temsilcisi Selami Kılınç ve Memur – Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanlarına hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu. 

Geçtiğimiz yılın son aylarında kongrelerini yapan ve son olarak da Temsilcilik ataması gerçekleşen, kısa adı Memur – Sen olan Memur Sendikaları Konfederasyonu’na bir ziyarette Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’ten geldi. Bilgiç’in Memur – Sen Ziyaretine Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin de eşlik etti. 

BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ SENDİKA

BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞTÜ

Bugün saat 16.30’da Cumhuriyet Caddesi İmamzade İşhanında bulunan Isparta Memur – Sen İl Temsilciliğine gelen Bilgiç; burada Memur – Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ve Memur – Sen’a bağlı Şube Başkanları Eğitim Bir – Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hayrettin Tuncay, Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun, Diyanet – Sen Şube Başkanı Mevlüt Tosun, Toç Bir – Sen Şube Başkanı Mehmet Kobuk, Büro Memur – Sen Şube Başkanı Muharrem Tekkanat, Bem Bir – Sen Isparta Temsilcisi İlkay Özdoğa, Enerji Bir – Sen Isparta Temsilcisi Servet Korkmaz, Kültür Memur – Sen Isparta Temsilcisi Osman Çot, Bayındır Memur – Sen Isparta Temsilcisi Emel Sarıoğlu, Birlik Haber – Sen Isparta Temsilcisi Asiye Bardak, Ulaştırma Memur – Sen Isparta Temsilcisi Musa Akkeçili, Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan, Memur – Sen Kadın Kolları Başkanı Semra Çöl, Genç Memur - Sen İl Temsilcisi Bilal Demirtaş, Emekli Memur - Sen İl Temsilcisi Hüseyin Tunçbilek ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

BAŞKANLAR 

SORUNLARINI 

BİLGİÇ’E ANLATTI

Memur – Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç ve Memur – Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları tarafından karşılanan Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Memur – Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç ve Sendika Şube Başkanları ile görüştü ve bir süre sohbet etti. Ziyarette tüm Şube Başkanları Şubeleri ile ilgili özlük haklarından kazanımlarına kadar görüş ve önerilerini Bilgiç’e anlattılar. Söz konusu ziyaret ve görüşme üç saat sürdü.

KILINÇ; “ZİYARETİNDEN DOLAYI 

TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Bilgiç ve heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Memur – Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ziyarette yaptığı konuşmasında; “Sayın Başkanımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Zira, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Her zaman yanımızda ve desteklerini esirgemiyor. Sendikal talep ve isteklerimizi dinleyip sorunun giderilmesi için elinden gelen gayreti gösteriyor. Kendisine şahsım ve Memur – Sen ailesi olarak bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

BİLGİÇ; “HEPİNİZE HAYIRLI UĞURLU 

OLSUN GÖREVLERİNİZDE BAŞARILAR DİLERİM” 

Memur – Sen’de olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç de ziyarette yaptığı konuşmada; “Evet, sizler Memur – Sen olarak bir kongre sürecinden çıktınız. Bir çok arkadaşımız yeni göreve seçildi. Ben, İl Temsilcimiz sayın Selami Kılınç nezdinde tüm Sendika Şube Başkanlarımızı tek tek tebrik ediyorum ve görevlerinizde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Ziyarette ayrıca Isparta adına yapılan ve yapılması düşünülen projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 

BİLGİÇ'İN MEMUR - SEN'İ ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER; 

 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °